Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta begint met zenderwijzigingen

  Delta begint al enkele dagen voor het nieuwe jaar met het wijzigen van het zenderaanbod. Dit maakt de provider op de eigen website bekend.
  Jarco Kriek
  27 december 2022
  comments 0
  Delta begint met zenderwijzigingen
  Foto Getty Images

  Delta – onderdeel van mediabedrijf Delta Fiber – maakte enkele weken geleden bekend dat het zenderaanbod op 1 januari ingrijpend wordt veranderd. Onder meer de Franstalige tv-zender TV5 verdwijnt hierdoor uit het zenderaanbod. Ondanks een eerdere aankondiging dat de Frans-Duitse cultuurzender ARTE uit het aanbod zou verdwijnen, blijft deze zender toch in 2023 in het aanbod beschikbaar.

   

  Eerder

  Delta-klanten met toegang tot het tv-aanbod merken nu al de gevolgen van de aangekondigde zenderwijziging. Delta begint namelijk al op 28 december met het wijzigen van het aanbod. De provider verwacht dat een dag later de meeste zo niet alle aangekondigde wijzigingen zijn doorgevoerd.

  Delta FiberDeltaglasvezeltvtelevisiezenderaanbodzenderwijzigingInteractieve TV

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)