Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta begint met zenderwijzigingen

  Delta begint al enkele dagen voor het nieuwe jaar met het wijzigen van het zenderaanbod. Dit maakt de provider op de eigen website bekend.
  Jarco Kriek
  27 december 2022
  comments 0
  Delta begint met zenderwijzigingen
  Foto Getty Images

  Delta – onderdeel van mediabedrijf Delta Fiber – maakte enkele weken geleden bekend dat het zenderaanbod op 1 januari ingrijpend wordt veranderd. Onder meer de Franstalige tv-zender TV5 verdwijnt hierdoor uit het zenderaanbod. Ondanks een eerdere aankondiging dat de Frans-Duitse cultuurzender ARTE uit het aanbod zou verdwijnen, blijft deze zender toch in 2023 in het aanbod beschikbaar.

   

  Eerder

  Delta-klanten met toegang tot het tv-aanbod merken nu al de gevolgen van de aangekondigde zenderwijziging. Delta begint namelijk al op 28 december met het wijzigen van het aanbod. De provider verwacht dat een dag later de meeste zo niet alle aangekondigde wijzigingen zijn doorgevoerd.

  Delta FiberDeltaglasvezeltvtelevisiezenderaanbodzenderwijzigingInteractieve TV

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)