Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  HD lijkt nu echt bij vrijwel iedere Nederlandse provider de standaard te worden. Ook provider Delta, onderdeel van Delta Fiber, waardeert zijn zenders nu snel van SD op naar HD.
  Jarco Kriek
  24 may 2022
  comments 3
  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  Vooral Ziggo – de grootste Nederlandse tv-provider – is momenteel actief met het uitbreiden van het HD-aanbod door onder meer zenders uit het aanbod van SD naar HD op te waarderen. Deze inhaalslag was nodig omdat het kabelbedrijf met zijn HD-aanbod op grote achterstand stond vergeleken met concurrenten als KPN, T-Mobile en Delta.

   

  Meer HD

  Maar ook bij Delta zit men niet stil als het gaat om uitbreiding van het HD-aanbod. Bij deze provider – die in delen van Nederland via de glasvezel- en kabelnetwerken van Delta Fiber beschikbaar is - worden sinds kort meer zenders in HD-beeldkwaliteit aan klanten geleverd. De zenders NPO Politiek & Nieuws, Mezzo, OUT TV en Meiden van Holland zijn bij Delta van SD naar HD opgewaardeerd.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)