Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  HD lijkt nu echt bij vrijwel iedere Nederlandse provider de standaard te worden. Ook provider Delta, onderdeel van Delta Fiber, waardeert zijn zenders nu snel van SD op naar HD.
  Jarco Kriek
  24 may 2022
  comments 3
  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  Vooral Ziggo – de grootste Nederlandse tv-provider – is momenteel actief met het uitbreiden van het HD-aanbod door onder meer zenders uit het aanbod van SD naar HD op te waarderen. Deze inhaalslag was nodig omdat het kabelbedrijf met zijn HD-aanbod op grote achterstand stond vergeleken met concurrenten als KPN, T-Mobile en Delta.

   

  Meer HD

  Maar ook bij Delta zit men niet stil als het gaat om uitbreiding van het HD-aanbod. Bij deze provider – die in delen van Nederland via de glasvezel- en kabelnetwerken van Delta Fiber beschikbaar is - worden sinds kort meer zenders in HD-beeldkwaliteit aan klanten geleverd. De zenders NPO Politiek & Nieuws, Mezzo, OUT TV en Meiden van Holland zijn bij Delta van SD naar HD opgewaardeerd.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview