Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  HD lijkt nu echt bij vrijwel iedere Nederlandse provider de standaard te worden. Ook provider Delta, onderdeel van Delta Fiber, waardeert zijn zenders nu snel van SD op naar HD.
  Jarco Kriek
  24 mei 2022
  comments 3
  Delta breidt HD-aanbod uit met vijf zenders

  Vooral Ziggo – de grootste Nederlandse tv-provider – is momenteel actief met het uitbreiden van het HD-aanbod door onder meer zenders uit het aanbod van SD naar HD op te waarderen. Deze inhaalslag was nodig omdat het kabelbedrijf met zijn HD-aanbod op grote achterstand stond vergeleken met concurrenten als KPN, T-Mobile en Delta.

   

  Meer HD

  Maar ook bij Delta zit men niet stil als het gaat om uitbreiding van het HD-aanbod. Bij deze provider – die in delen van Nederland via de glasvezel- en kabelnetwerken van Delta Fiber beschikbaar is - worden sinds kort meer zenders in HD-beeldkwaliteit aan klanten geleverd. De zenders NPO Politiek & Nieuws, Mezzo, OUT TV en Meiden van Holland zijn bij Delta van SD naar HD opgewaardeerd.

  Delta FiberDeltatvtelevisieHDzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)