Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta breidt ‘kijken zonder kastje’ verder uit

  Het direct kijken via mediaspeler of Smart TV-internettelevisie van tv-zenders neemt in populariteit toe. Reden voor Delta Fiber-provider Delta om het ‘kijken zonder kastje’ uit te breiden.
  Jarco Kriek
  6 april 2023
  comments 0
  Delta breidt ‘kijken zonder kastje’ verder uit

  Delta-abonnees met een tv-abonnement kunnen binnenkort rechtstreeks via bepaalde modellen Samsung Smart TV-internettelevisies via een app naar het zenderaanbod van de provider kijken. Delta meldt dat Samsung de app voor het Tizen OS-besturingssysteem heeft goedgekeurd. Tizen is het eigen platform van Samsung dat alleen op televisies van deze fabrikant beschikbaar is.

   

  Even geduld

  Het is nog onbekend wanneer de Delta TV-app in de Samsung App Store beschikbaar komt. Dit hangt volgens de provider af van Samsung. Wel is duidelijk dat alleen nieuwere modellen Samsung Smart TV-internettelevisies het ‘kijken zonder kastje’ van Delta gaan ondersteunen. Vooralsnog is de app alleen beschikbaar voor de modellen uit 2021 en 2022.

   

  Andere manieren

  Delta biedt ‘kijken zonder kastje’ al enige maanden aan via Apple TV HD/4K en online mediaspelers met Android TV/Google TV. Ook wordt er een app getest voor het WebOS-platform van televisiefabrikant LG.

  DeltaDelta Fiberkijken zonder kastjeSamsungTizenSmart TVinternettelevisieapp

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview