Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Delta Fiber – eigenaar van de providers Delta en Caiway – gaat ook na de zomerstop door met het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra.
  Jarco Kriek
  2 juni 2022
  comments 0
  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Voorwaarde voor toegang tot Viaplay Xtra is dat het Viaplay-abonnement via Delta of Caiway is afgesloten. Delta Fiber is na VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN het derde bedrijf dat bekendmaakt met Viaplay Group afspraken te hebben gemaakt voor de lineaire doorgifte van het Formule 1-kanaal. De afspraken worden door een woordvoerder van Delta Fiber aan Totaal TV bevestigd.

   

  T-Mobile

  Het ligt voor de hand dat ook T-Mobile afspraken met Viaplay Group gaat maken. Een woordvoerder van het Zweedse bedrijf wil hierover niets zeggen en verwijst naar de Nederlandse providers. T-Mobile heeft tot dit moment nog niet gereageerd op door ons gestelde vragen.

  Delta FiberDeltaCaiwayViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1lineair

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)