Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Delta Fiber – eigenaar van de providers Delta en Caiway – gaat ook na de zomerstop door met het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra.
  Jarco Kriek
  2 juni 2022
  comments 0
  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Voorwaarde voor toegang tot Viaplay Xtra is dat het Viaplay-abonnement via Delta of Caiway is afgesloten. Delta Fiber is na VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN het derde bedrijf dat bekendmaakt met Viaplay Group afspraken te hebben gemaakt voor de lineaire doorgifte van het Formule 1-kanaal. De afspraken worden door een woordvoerder van Delta Fiber aan Totaal TV bevestigd.

   

  T-Mobile

  Het ligt voor de hand dat ook T-Mobile afspraken met Viaplay Group gaat maken. Een woordvoerder van het Zweedse bedrijf wil hierover niets zeggen en verwijst naar de Nederlandse providers. T-Mobile heeft tot dit moment nog niet gereageerd op door ons gestelde vragen.

  Delta FiberDeltaCaiwayViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1lineair

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)