Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Delta Fiber – eigenaar van de providers Delta en Caiway – gaat ook na de zomerstop door met het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra.
  Jarco Kriek
  2 june 2022
  comments 0
  Delta en Caiway blijven Formule 1 lineair aanbieden

  Voorwaarde voor toegang tot Viaplay Xtra is dat het Viaplay-abonnement via Delta of Caiway is afgesloten. Delta Fiber is na VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN het derde bedrijf dat bekendmaakt met Viaplay Group afspraken te hebben gemaakt voor de lineaire doorgifte van het Formule 1-kanaal. De afspraken worden door een woordvoerder van Delta Fiber aan Totaal TV bevestigd.

   

  T-Mobile

  Het ligt voor de hand dat ook T-Mobile afspraken met Viaplay Group gaat maken. Een woordvoerder van het Zweedse bedrijf wil hierover niets zeggen en verwijst naar de Nederlandse providers. T-Mobile heeft tot dit moment nog niet gereageerd op door ons gestelde vragen.

  Delta FiberDeltaCaiwayViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1lineair

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:19 uur
  Maxim Hartman en Hanneke Groenteman komen helpen op de boerderij. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer.

  TV-TIP Floortje naar het einde van de wereld

  Floortje naar het einde van de wereld
  NPO 1 om 20:23 uur
  Floortje Dessing vaart een paar dagen mee op het vlot van de Oostenrijkse televisie-editor Jojo en zijn vriendin Norah in het Zweedse Dalsland.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)