Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  [UPDATE] Partner Delta Fiber raakt meetgegevens kwijt na systeemupdate

  Een bedrijf dat in opdracht van Delta Fiber werkzaamheden uitvoert, is na een systeemupdate meetgegevens kwijtgeraakt. Het gaat niet om een hack van cybercriminelen.
  Jarco Kriek
  22 augustus 2023
  comments 0
  [UPDATE] Partner Delta Fiber raakt meetgegevens kwijt na systeemupdate
  Foto Getty Images

  Het kwijtraken van meetgegevens raakt geen enkele bestaande klant van Delta Fiber of zijn providers Delta en Caiway. Toekomstige klanten van Delta Fiber kunnen er wel last van ondervinden. Delta Fiber benadrukt aan Totaal TV dat er geen NAW-gegevens of andere persoonlijke gegevens van bestaande of nieuwe klanten zijn kwijtgeraakt. En al helemaal niet in handen van onbevoegden zijn gekomen. Het probleem speelt alleen in Velp. Het externe bedrijf dat door Delta is ingeschakeld moet nu metingen opnieuw doen bij betrokken woonadressen.

   

  Nieuw systeem

  De externe aannemer van Delta Fiber gebruikt sinds kort een nieuw datasysteem. Dit heeft echter geleid tot verlies van gegevens uit het oude systeem. In Velp moet het bedrijf daardoor afspraken inplannen om bij mensen thuis te onderzoeken hoe de meetresultaten zijn. Dit zorgt ervoor dat het leveren van tv en internet via de glasvezel van Delta Fiber vertraging kan oplopen. De vertraging zorgt ervoor dat in Velp een deel van de inwoners langer gebruik blijft maken van de netwerken van Ziggo (kabel) en KPN (DSL).

  Delta FiberDeltaCaiwayglasvezeltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)