Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Delta Fiber en Discovery Benelux – onderdeel van Discovery Inc. – hebben overeenstemming bereikt over verdere distributie bij de providers Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  12 januari 2022
  comments 0
  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Door de nieuwe overeenkomst blijven de zenders Discovery, Discovery Science, Eurosport, Eurosport 2, Animal Planet, ID en TLC in het zenderaanbod van de providers Delta en Caiway. De verlenging is volgens Discovery Benelux al op 1 januari ingegaan. Delta Fiber en Discovery Benelux zijn een meerjarige distributieovereenkomst met elkaar aangegaan.

   

  Glasvezel

  Delta Fiber is bezig met een snellere uitrol van glasvezel waardoor in de komende jaren minimaal 20.000 adressen per maand (240.000 per jaar) toegang tot een Delta Fiber glasvezelnetwerk krijgen. De providers Delta en Caiway zijn op Delta Fiber glasvezelnetwerken veel gebruikt door consumenten en bedrijven. Omdat Delta Fiber bij glasvezel van de PON-techniek gebruikmaakt, dienen serviceproviders op deze netwerken wholesale tv- en internetdiensten bij Delta Fiber in te kopen.

  Delta FiberDeltaCaiwayDiscovery Inc.Discovery BeneluxEurosportdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)