Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Delta Fiber en Discovery Benelux – onderdeel van Discovery Inc. – hebben overeenstemming bereikt over verdere distributie bij de providers Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  12 januari 2022
  comments 0
  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Door de nieuwe overeenkomst blijven de zenders Discovery, Discovery Science, Eurosport, Eurosport 2, Animal Planet, ID en TLC in het zenderaanbod van de providers Delta en Caiway. De verlenging is volgens Discovery Benelux al op 1 januari ingegaan. Delta Fiber en Discovery Benelux zijn een meerjarige distributieovereenkomst met elkaar aangegaan.

   

  Glasvezel

  Delta Fiber is bezig met een snellere uitrol van glasvezel waardoor in de komende jaren minimaal 20.000 adressen per maand (240.000 per jaar) toegang tot een Delta Fiber glasvezelnetwerk krijgen. De providers Delta en Caiway zijn op Delta Fiber glasvezelnetwerken veel gebruikt door consumenten en bedrijven. Omdat Delta Fiber bij glasvezel van de PON-techniek gebruikmaakt, dienen serviceproviders op deze netwerken wholesale tv- en internetdiensten bij Delta Fiber in te kopen.

  Delta FiberDeltaCaiwayDiscovery Inc.Discovery BeneluxEurosportdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)