Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Delta Fiber en Discovery Benelux – onderdeel van Discovery Inc. – hebben overeenstemming bereikt over verdere distributie bij de providers Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  12 january 2022
  comments 0
  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Door de nieuwe overeenkomst blijven de zenders Discovery, Discovery Science, Eurosport, Eurosport 2, Animal Planet, ID en TLC in het zenderaanbod van de providers Delta en Caiway. De verlenging is volgens Discovery Benelux al op 1 januari ingegaan. Delta Fiber en Discovery Benelux zijn een meerjarige distributieovereenkomst met elkaar aangegaan.

   

  Glasvezel

  Delta Fiber is bezig met een snellere uitrol van glasvezel waardoor in de komende jaren minimaal 20.000 adressen per maand (240.000 per jaar) toegang tot een Delta Fiber glasvezelnetwerk krijgen. De providers Delta en Caiway zijn op Delta Fiber glasvezelnetwerken veel gebruikt door consumenten en bedrijven. Omdat Delta Fiber bij glasvezel van de PON-techniek gebruikmaakt, dienen serviceproviders op deze netwerken wholesale tv- en internetdiensten bij Delta Fiber in te kopen.

  Delta FiberDeltaCaiwayDiscovery Inc.Discovery BeneluxEurosportdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview