Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Delta Fiber en Discovery Benelux – onderdeel van Discovery Inc. – hebben overeenstemming bereikt over verdere distributie bij de providers Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  12 januari 2022
  comments 0
  Delta Fiber sluit nieuwe distributieovereenkomst met Discovery Benelux

  Door de nieuwe overeenkomst blijven de zenders Discovery, Discovery Science, Eurosport, Eurosport 2, Animal Planet, ID en TLC in het zenderaanbod van de providers Delta en Caiway. De verlenging is volgens Discovery Benelux al op 1 januari ingegaan. Delta Fiber en Discovery Benelux zijn een meerjarige distributieovereenkomst met elkaar aangegaan.

   

  Glasvezel

  Delta Fiber is bezig met een snellere uitrol van glasvezel waardoor in de komende jaren minimaal 20.000 adressen per maand (240.000 per jaar) toegang tot een Delta Fiber glasvezelnetwerk krijgen. De providers Delta en Caiway zijn op Delta Fiber glasvezelnetwerken veel gebruikt door consumenten en bedrijven. Omdat Delta Fiber bij glasvezel van de PON-techniek gebruikmaakt, dienen serviceproviders op deze netwerken wholesale tv- en internetdiensten bij Delta Fiber in te kopen.

  Delta FiberDeltaCaiwayDiscovery Inc.Discovery BeneluxEurosportdistributiedistributieovereenkomst

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)