Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta heeft alle zenders in basispakket in HD-kwaliteit

  Het volledige basispakket van Delta is voor klanten in HD-kwaliteit beschikbaar. Delta is met Digitenne een van de enige landelijke providers die dit doet.
  Jarco Kriek
  30 juni 2023
  comments 2
  Delta heeft alle zenders in basispakket in HD-kwaliteit
  Foto Getty Images

  Door de omzetting van RTL Duitsland van SD naar HD worden nu alle zenders in het basispakket door Delta in HD-kwaliteit aangeboden. De belangrijkste concurrenten Ziggo, KPN en T-Mobile bieden wel veel, maar niet alle zenders in HD aan.

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodHDbasispakket

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)