Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta heeft alle zenders in basispakket in HD-kwaliteit

  Het volledige basispakket van Delta is voor klanten in HD-kwaliteit beschikbaar. Delta is met Digitenne een van de enige landelijke providers die dit doet.
  Jarco Kriek
  30 juni 2023
  comments 2
  Delta heeft alle zenders in basispakket in HD-kwaliteit
  Foto Getty Images

  Door de omzetting van RTL Duitsland van SD naar HD worden nu alle zenders in het basispakket door Delta in HD-kwaliteit aangeboden. De belangrijkste concurrenten Ziggo, KPN en T-Mobile bieden wel veel, maar niet alle zenders in HD aan.

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodHDbasispakket

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview