Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta maakt niet alleen internet duurder, maar ook tv via coax

  De tweede prijsverhoging dit jaar bij Delta Fiber-provider Delta. Na glasvezel worden nu ook abonnementen via coax duurder.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 0
  Delta maakt niet alleen internet duurder, maar ook tv via coax
  Foto Getty Images

  Delta maakt op 1 juli niet alleen internet via coax duurder. Het is een van de enige providers die ook meerdere tv-abonnementen in prijs verhoogt. Het basis tv-abonnement stijgt met €1,50 naar €27,50 per maand. De aanvullende pakketten 50+, 90+ en 120+ stijgen met €2,00 naar respectievelijk €10, €15 en €25 euro per maand. Het ESPN Compleet-abonnement wordt een euro duurder, waardoor de maandprijs op €13 uitkomt.

   

  Internet

  De prijs van internet gaat afhankelijk van het abonnement met maximaal €3,50 per maand omhoog. Dit is veel lager dan bij bijvoorbeeld Ziggo, dat net als Delta diensten via coax levert en de prijs met maximaal €7,75 per maand gaat verhogen. De prijsverhoging van internetabonnementen gaat wel gepaard met enkele snelheidsverhogingen. Bij het instappakket wordt de uploadsnelheid opgevoerd van 15 naar 50 Mb/s. Bij het Flex Internet 300-abonnement gaat de downloadsnelheid met 50 Mb/s omhoog naar 350 Mb/s. Ook wordt bij dit abonnement de uploadsnelheid verhoogd, naar 75 Mb/s.

  Delta FiberDeltatvtelevisieinternetcoaxprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)