Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta sluit aan bij HD-aanbod Ziggo en KPN

  Delta Fiber-provider Delta heeft het HD-zenderaanbod deze week verder uitgebreid. Het sluit hierdoor aan bij het aanbod van de twee grootste providers Ziggo en KPN.
  Jarco Kriek
  24 maart 2023
  comments 1
  Delta sluit aan bij HD-aanbod Ziggo en KPN
  Foto Getty Images

  Delta heeft een aantal zenders uit het bestaande aanbod van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Het gaat om de zenders TRT Türk, NDR, WDR, CNN, ONS, BBC Four en Secret Circle. Deze zenders zijn al enige tijd bij enkele andere providers – waaronder Ziggo en/of KPN - in HD beschikbaar.

   

  Nummer vier

  Delta Fiber is met de eigen providers Delta en Caiway in Nederland in abonnee-aantal de op drie na grootste aanbieder van tv-diensten, achter Ziggo, KPN en T-Mobile .

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodHDbeeldkwaliteit

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview