Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta sluit aan bij HD-aanbod Ziggo en KPN

  Delta Fiber-provider Delta heeft het HD-zenderaanbod deze week verder uitgebreid. Het sluit hierdoor aan bij het aanbod van de twee grootste providers Ziggo en KPN.
  Jarco Kriek
  24 maart 2023
  comments 1
  Delta sluit aan bij HD-aanbod Ziggo en KPN
  Foto Getty Images

  Delta heeft een aantal zenders uit het bestaande aanbod van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Het gaat om de zenders TRT Türk, NDR, WDR, CNN, ONS, BBC Four en Secret Circle. Deze zenders zijn al enige tijd bij enkele andere providers – waaronder Ziggo en/of KPN - in HD beschikbaar.

   

  Nummer vier

  Delta Fiber is met de eigen providers Delta en Caiway in Nederland in abonnee-aantal de op drie na grootste aanbieder van tv-diensten, achter Ziggo, KPN en T-Mobile .

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodHDbeeldkwaliteit

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)