Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN

  Disney+ is in Nederland een steeds populairdere streamingdienst aan het worden. Ook de mogelijkheden om van deze online dienst gebruik te maken, breiden zich uit.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 12
  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN
  Foto ProShots

  Panasonic heeft Disney+ toegevoegd aan het interactieve aanbod van 4K-Smart TV modellen die vanaf 2017 door de fabrikant zijn uitgebracht. De gebruikte Smart TV-internettelevisie dient wel voorzien te zijn van het zogenaamde My Home Screen-besturingssysteem. Bij de geschikte Panasonic-televisies zal het pictogram voor de Disney+ app in het applicatie-overzicht getoond worden. Op deze manier wordt het volgens Panasonic mogelijk om van Disney+ content te genieten in de best beschikbare beeldkwaliteit.

   

  Bruikleendecoders

  Het is overigens nog steeds onduidelijk of Disney+ via een app op de bruikleendecoders van Ziggo en KPN beschikbaar komt. Zowel Disney Benelux als Ziggo en KPN zeggen nog steeds hierover in gesprek te zijn. In anders Europese landen is Disney+ wel bij meerdere distributeurs direct via de bruikleendecoder te benaderen.

  DisneyDisney+PanasonicSmart TVtvtelevisieinternettelevisiestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)