Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN

  Disney+ is in Nederland een steeds populairdere streamingdienst aan het worden. Ook de mogelijkheden om van deze online dienst gebruik te maken, breiden zich uit.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 12
  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN
  Foto ProShots

  Panasonic heeft Disney+ toegevoegd aan het interactieve aanbod van 4K-Smart TV modellen die vanaf 2017 door de fabrikant zijn uitgebracht. De gebruikte Smart TV-internettelevisie dient wel voorzien te zijn van het zogenaamde My Home Screen-besturingssysteem. Bij de geschikte Panasonic-televisies zal het pictogram voor de Disney+ app in het applicatie-overzicht getoond worden. Op deze manier wordt het volgens Panasonic mogelijk om van Disney+ content te genieten in de best beschikbare beeldkwaliteit.

   

  Bruikleendecoders

  Het is overigens nog steeds onduidelijk of Disney+ via een app op de bruikleendecoders van Ziggo en KPN beschikbaar komt. Zowel Disney Benelux als Ziggo en KPN zeggen nog steeds hierover in gesprek te zijn. In anders Europese landen is Disney+ wel bij meerdere distributeurs direct via de bruikleendecoder te benaderen.

  DisneyDisney+PanasonicSmart TVtvtelevisieinternettelevisiestreamingdienst

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)