Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN

  Disney+ is in Nederland een steeds populairdere streamingdienst aan het worden. Ook de mogelijkheden om van deze online dienst gebruik te maken, breiden zich uit.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 12
  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN
  Foto ProShots

  Panasonic heeft Disney+ toegevoegd aan het interactieve aanbod van 4K-Smart TV modellen die vanaf 2017 door de fabrikant zijn uitgebracht. De gebruikte Smart TV-internettelevisie dient wel voorzien te zijn van het zogenaamde My Home Screen-besturingssysteem. Bij de geschikte Panasonic-televisies zal het pictogram voor de Disney+ app in het applicatie-overzicht getoond worden. Op deze manier wordt het volgens Panasonic mogelijk om van Disney+ content te genieten in de best beschikbare beeldkwaliteit.

   

  Bruikleendecoders

  Het is overigens nog steeds onduidelijk of Disney+ via een app op de bruikleendecoders van Ziggo en KPN beschikbaar komt. Zowel Disney Benelux als Ziggo en KPN zeggen nog steeds hierover in gesprek te zijn. In anders Europese landen is Disney+ wel bij meerdere distributeurs direct via de bruikleendecoder te benaderen.

  DisneyDisney+PanasonicSmart TVtvtelevisieinternettelevisiestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview