Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN

  Disney+ is in Nederland een steeds populairdere streamingdienst aan het worden. Ook de mogelijkheden om van deze online dienst gebruik te maken, breiden zich uit.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 12
  Disney+ op meer Smart TV-televisies maar nog niet bij Ziggo en KPN
  Foto ProShots

  Panasonic heeft Disney+ toegevoegd aan het interactieve aanbod van 4K-Smart TV modellen die vanaf 2017 door de fabrikant zijn uitgebracht. De gebruikte Smart TV-internettelevisie dient wel voorzien te zijn van het zogenaamde My Home Screen-besturingssysteem. Bij de geschikte Panasonic-televisies zal het pictogram voor de Disney+ app in het applicatie-overzicht getoond worden. Op deze manier wordt het volgens Panasonic mogelijk om van Disney+ content te genieten in de best beschikbare beeldkwaliteit.

   

  Bruikleendecoders

  Het is overigens nog steeds onduidelijk of Disney+ via een app op de bruikleendecoders van Ziggo en KPN beschikbaar komt. Zowel Disney Benelux als Ziggo en KPN zeggen nog steeds hierover in gesprek te zijn. In anders Europese landen is Disney+ wel bij meerdere distributeurs direct via de bruikleendecoder te benaderen.

  DisneyDisney+PanasonicSmart TVtvtelevisieinternettelevisiestreamingdienst

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)