Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay

  Het volledig uitverkochte Ziggo Dome is dit weekend voor het eerst het toneel van de Dutch Darts Masters. Dit evenement is live te volgen bij Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 juni 2022
  comments 2
  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay
  Foto Getty Images

  Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, James Wade, Michael Smith, Jonny Clayton, Dimitri van den Bergh en Fallon Sherrock zijn deelnemers aan dit dartsevenement. Deze lijst wordt onder meer aangevuld met de Nederlanders Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven en Ron Meulenkamp.

   

  Viaplay

  Sinds dit seizoen bezit Viaplay de uitzendrechten van alle dartsevenementen die worden georganiseerd door organisatie PDC. Omdat Dutch Darts Masters onderdeel is van PDC World Series of Darts is dit evenement volledig live én uitgesteld beschikbaar bij Viaplay. De live uitzendingen zijn op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni vanaf 19.00 uur te bekijken.

  ViaplayViaplay GroupdartsonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)