Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay

  Het volledig uitverkochte Ziggo Dome is dit weekend voor het eerst het toneel van de Dutch Darts Masters. Dit evenement is live te volgen bij Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 juni 2022
  comments 2
  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay
  Foto Getty Images

  Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, James Wade, Michael Smith, Jonny Clayton, Dimitri van den Bergh en Fallon Sherrock zijn deelnemers aan dit dartsevenement. Deze lijst wordt onder meer aangevuld met de Nederlanders Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven en Ron Meulenkamp.

   

  Viaplay

  Sinds dit seizoen bezit Viaplay de uitzendrechten van alle dartsevenementen die worden georganiseerd door organisatie PDC. Omdat Dutch Darts Masters onderdeel is van PDC World Series of Darts is dit evenement volledig live én uitgesteld beschikbaar bij Viaplay. De live uitzendingen zijn op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni vanaf 19.00 uur te bekijken.

  ViaplayViaplay GroupdartsonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)