Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Edwin Evers keert terug op Radio 538

  Edwin Evers keert terug op het oude vertrouwde radionest. De populaire dj is vanaf februari iedere vrijdagmiddag op Radio 538 te horen.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 2
  Edwin Evers keert terug op Radio 538
  Foto Getty Images

  Radio 538 is in Nederland via FM en DAB+ in de ether te beluisteren. Via internet kan de radiozender in de hele wereld beluisterd worden. Daarnaast is de radiozender van Talpa Network opgenomen in het zenderaanbod van vrijwel alle providers, waaronder Ziggo, KPN, Odido en Delta. Via alle luistermogelijkheden is vanaf februari Edwin Evers iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren in het nieuwe programma Evers & Co. Edwin Evers maakt dit programma samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok.

   

  Comeback van ‘de koning’

  Dave Minneboo, Creative Director: ”De dag waarvan onze luisteraars hoopten dat ‘ie zou komen is daar: de koning van de Nederlandse radio is terug op het vertrouwde nest; on air, bij 538! Dit keer zonder vroege wekker, maar met een ijzersterke kick-off van het weekend. Zijn groen-paarse hart klopt nog steeds en daar kunnen onze luisteraars straks eindelijk weer van gaan genieten.’‘

   

  Weekend inluiden

  Edwin Evers ziet zelf zijn terugkeer ook wel zitten. “Ik heb ontzettend veel zin om samen met Cobus, Henk en de 538-luisteraars het weekend in te luiden. Dat gaan we doen met leuke gasten, livemuziek en vooral heel veel lachen. Voor mij is er ook maar één station waar ik dit kon gaan doen en dat is Radio 538!”

  Edwin EversRadio 538538TalpaTalpa Network

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)