Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Edwin Evers keert terug op Radio 538

  Edwin Evers keert terug op het oude vertrouwde radionest. De populaire dj is vanaf februari iedere vrijdagmiddag op Radio 538 te horen.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 2
  Edwin Evers keert terug op Radio 538
  Foto Getty Images

  Radio 538 is in Nederland via FM en DAB+ in de ether te beluisteren. Via internet kan de radiozender in de hele wereld beluisterd worden. Daarnaast is de radiozender van Talpa Network opgenomen in het zenderaanbod van vrijwel alle providers, waaronder Ziggo, KPN, Odido en Delta. Via alle luistermogelijkheden is vanaf februari Edwin Evers iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren in het nieuwe programma Evers & Co. Edwin Evers maakt dit programma samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok.

   

  Comeback van ‘de koning’

  Dave Minneboo, Creative Director: ”De dag waarvan onze luisteraars hoopten dat ‘ie zou komen is daar: de koning van de Nederlandse radio is terug op het vertrouwde nest; on air, bij 538! Dit keer zonder vroege wekker, maar met een ijzersterke kick-off van het weekend. Zijn groen-paarse hart klopt nog steeds en daar kunnen onze luisteraars straks eindelijk weer van gaan genieten.’‘

   

  Weekend inluiden

  Edwin Evers ziet zelf zijn terugkeer ook wel zitten. “Ik heb ontzettend veel zin om samen met Cobus, Henk en de 538-luisteraars het weekend in te luiden. Dat gaan we doen met leuke gasten, livemuziek en vooral heel veel lachen. Voor mij is er ook maar één station waar ik dit kon gaan doen en dat is Radio 538!”

  Edwin EversRadio 538538TalpaTalpa Network

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)