Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eerste kerstzenders alweer begonnen via satelliet en DAB+

    Wie niet kan wachten tot kerstmis kan nu al aan zijn trekken komen op zowel radio als televisie. Sky Radio Christmas is op DAB+ begonnen en tv-kanaal True Christmas via de satelliet.
    Jan-Hein Visser
    1 oktober 2018
    comments 5
    Eerste kerstzenders alweer begonnen via satelliet en DAB+
    Foto ANP

    Voor de zesde keer is Sky Radio Christmas op DAB+ en online begonnen met uitzenden. Sky wil altijd de toonaangevende zender zijn rondom het kerstfeest en begint daarom extra vroeg met de themazender. Sky Hit Radio is daardoor tijdelijk niet te horen en vervangen door het themakanaal op DAB+ kanaal 11C.

     

    True Christmas TV via de Astra 2

    Liefhebbers van kerstfilms en -series op televisie komen ook al aan hun trekken. Via de satelliet Astra-2 zijn de zenders van True Movies namelijk nu al omgedoopt in True Christmas en het met een uur vertraagde +1 kanaal. Beide zenders zijn ook in de Canal Digitaal fastscan zaplijst te vinden, maar alleen te ontvangen met een Triple-LNB of andere voor de Britse Astra-2 positie geschikte ontvangstinstallatie. Handmatige invoergegevens: Astra 2F, 28,2 graden oost; 11.307 Ghz. Vert. SR 27500 Fec 5/6.

    SatellietAstra 2DAB+Sky RadioSky Radio ChristmasCanal DigitaalTrue MoviesTrue ChristmasKerst

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview