Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eerste kerstzenders alweer begonnen via satelliet en DAB+

    Wie niet kan wachten tot kerstmis kan nu al aan zijn trekken komen op zowel radio als televisie. Sky Radio Christmas is op DAB+ begonnen en tv-kanaal True Christmas via de satelliet.
    Jan-Hein Visser
    1 oktober 2018
    comments 5
    Eerste kerstzenders alweer begonnen via satelliet en DAB+
    Foto ANP

    Voor de zesde keer is Sky Radio Christmas op DAB+ en online begonnen met uitzenden. Sky wil altijd de toonaangevende zender zijn rondom het kerstfeest en begint daarom extra vroeg met de themazender. Sky Hit Radio is daardoor tijdelijk niet te horen en vervangen door het themakanaal op DAB+ kanaal 11C.

     

    True Christmas TV via de Astra 2

    Liefhebbers van kerstfilms en -series op televisie komen ook al aan hun trekken. Via de satelliet Astra-2 zijn de zenders van True Movies namelijk nu al omgedoopt in True Christmas en het met een uur vertraagde +1 kanaal. Beide zenders zijn ook in de Canal Digitaal fastscan zaplijst te vinden, maar alleen te ontvangen met een Triple-LNB of andere voor de Britse Astra-2 positie geschikte ontvangstinstallatie. Handmatige invoergegevens: Astra 2F, 28,2 graden oost; 11.307 Ghz. Vert. SR 27500 Fec 5/6.

    SatellietAstra 2DAB+Sky RadioSky Radio ChristmasCanal DigitaalTrue MoviesTrue ChristmasKerst

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview