Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Einde Vandaag Inside bij SBS 6 stap dichterbij?

  Het vertrek van Marco Louwerens bij Talpa Network kan de eerste stap zijn voor een einde van het populaire programma Vandaag Inside bij SBS 6.
  Jarco Kriek
  29 juli 2023
  comments 3
  Einde Vandaag Inside bij SBS 6 stap dichterbij?

  Dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen een succesvol tv-trio zijn kan voor het grootste deel aan ‘directeurtje’ Marco Louwerens worden toegeschreven. Steeds als de makers van Vandaag Inside – en voorlopers – elkaar publiekelijk en achter de schermen in de haren vlogen, was het Louwerens die een echte crisis wist te bezweren. Het is de vraag of opvolger Frans Klein het geduld en de tijd kan opbrengen om de drie tv-sterren – die buiten de uitzending zeker geen vrienden van elkaar zijn – in het gareel te houden. Klein is wellicht te autoritair om de rol die Louwerens bij Vandaag Inside heeft bekleed tot in perfectie op te volgen.

   

  Allen voor één

  Dit blijkt ook uit de eerste reactie over het vertrek van Louwerens van Johan Derksen, één van de drie kijkcijferkanonnen van dit programma. Het is ‘de snor’ die zelfs op het eigen SBS 6-platform Shownieuws openlijk twijfel uitspreekt of Vandaag Inside de kerst wel gaat halen. Het is bekend dat de drie makers van dit programma het standpunt hebben dat als één van hen de handdoek in de ring gooit de overige twee ook direct stoppen.

   

  John de Mol

  Als Frans Klein om welke reden dan ook de rol die Louwerens niet volledig kan invullen, dan lijkt alleen John de Mol – eigenaar van Talpa Network waartoe SBS 6 behoort – degene die het Vandaag Inside-trio in het gareel kan houden. Paul Römer – door de mannen steevast en tegen zijn zin Baantjer jr. genoemd – kan dit in ieder geval niet. Van De Mol is bekend dat hij eerder al met de contracten zwaaiend in de hand vooral Johan Derksen terug aan de talkshowtafel wist te krijgen nadat de vlam bij de drie makers van het programma weer eens in de pan was geslagen.

  TalpaTalpa NetworkVandaag InsideSBS6Frans KleinMarco LouwerensWilfred GeneeRené van der GijpJohan Derksen

  Reacties