Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ESPN koopt rechten Champions League-wedstrijden PSV

  Beide wedstrijden van de uit Eindhoven afkomstige voetbalclub PSV in de derde voorronde van de Champions League zijn live op ESPN te zien.
  Jarco Kriek
  25 july 2022
  comments 0
  ESPN koopt rechten Champions League-wedstrijden PSV
  Foto Getty Images

  ESPN is de sportbetaalzender van Disney Benelux. Bij veel Nederlandse providers – waaronder Ziggo, KPN en T-Mobile – is het hoofdkanaal van ESPN in het digitale basispakket opgenomen. Dit betekent dat in meer dan zes miljoen Nederlandse huiskamers het Champions League-tweeluik van PSV tegen AS Monaco zonder extra betalen live te volgen is. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de play-off van de Champions League. De winnaars van de play-off wedstrijden plaatsen zich voor het miljoenenbal van de meest prestigieuze Europese voetbalcompetitie, de UEFA Champions League.

   

  Geld nodig

  Voor PSV is het van groot belang om zich voor de Champions League te plaatsen. De Eindhovense club heeft het geld hard nodig om sportief aan te kunnen haken bij de Nederlandse landskampioen Ajax, dat zich al zeker weet van deelname aan de voorronde van de Champions League.

   

  Wanneer speelt PSV?

  De eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco wordt op dinsdag 2 augustus gespeeld. PSV speelt als eerste de uitwedstrijd in Monaco. De aftrap van deze wedstrijd is om 20.00 uur. Een week later op 9 augustus wordt de wedstrijd in Eindhoven om 20.30 uur afgetrapt.

  ESPNvoetbalChampions LeaguePSV

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)