1. Nieuws

  Film1 Action vanaf februari bij Tele2

  Vanaf 1 februari is het actiefilmkanaal Film1 Action ook te zien via het IPTV platform van Tele2. De abonnee hoeft niets extra te betalen voor het nieuwe filmkanaal.
  Jarco Kriek
  25 januari 2009
  comments 0
  Film1 Action vanaf februari bij Tele2
   

  Tele2 abonnees die een abonnement hebben op het premium Film1/Sport1 aanbod krijgen vanaf 1 februari de beschikking over de nieuwe actiefilmzender Film1 Action. De zender wordt gratis toegevoegd aan het Film1 zenderaanbod dat vanaf 1 februari bij Tele2 ook uit 5 filmzenders gaat bestaan. Film1 Action was eerder, in oktober 2008, al beschikbaar gekomen voor Film1 abonnees die via een kabeltelevisieaanbieder naar Film1 kijken.

  Op Film1 Action zijn de gehele dag actiefilms, thrillers en horrorfilms te zien. In de nachtelijke uren zijn dagelijks meerdere pornofilms te zien via Film1 Action. Chellomedia, de eigenaar van Film1 en Sport1, heeft om bandbreedte beschikbaar te krijgen voor de nieuwe actiefilmzender het zevende en achtste sportkanaal van Sport1 uit het aanbod verwijderd. Deze sportzenders werden bijna nooit gebruikt en Sport1 heeft inmiddels een tweede 24 uur per dag zender waarop het aanbod dat in verleden op de twee verdwenen sportkanalen werd uitgezonden in de programmering kan worden geplaatst.

  Door de komst van Film1 Action bij Tele2 is CanalDigitaal op dit moment de enige digitale satelliettelevisieaanbieder die niet het volledige aanbod van Film1 en Sport1 kanalen aan de abonnee aanbiedt. Op dit moment zijn de kanalen Film1 Action, Film1 +1, Film1 HD, Sport 1.2 en Sport1 HD niet via de satelliet te zien. Het kanaal Film 1.3 is slechts gedeeltelijk via de satelliet te zien. Ook de subkanalen van Sport1 zijn niet via de satelliet beschikbaar. Via Digitenne en Interactieve Televisie, beiden producten van KPN, is helemaal geen Film1 of Sport1 aanbod te zien.

   

  Film1Sport1ChellomediaTele2. KPNCanalDigitaalDigitenne

  Reacties

 1. TV-TIP Stand van Nederland

  Stand van Nederland
  NPO 2 om 20:25 uur
  Ooit was je gulden op de markt een daalder waard, maar tegenwoordig moet je voor koopjes bij de Turk of online zijn. Met luxe voedingsproducten valt nog wél geld te verdienen, dat bewijzen handelaren op de markt in Valkenswaard. Met hart en ziel bouwen ze aan een levendige markt waar beleving een grote rol speelt.

  Doe mee en win!

  • *

   5X VIP-PAKKET JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

   Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol imposante dinosaurussen introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze avonturenfilm weggeven met daarin een pet en natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film.

  TV-TIP The Expendables 2

  The Expendables 2
  RTL 7 om 20:28 uur
  Er zijn best wat vervolgfilms gemaakt die het origineel evenaarden of zelfs overtroffen. Bij actiefilms is dit echter zelden het geval. Tót Sylvester Stallone besloot om de regie van The Expendables 2 aan een ander over te laten. De actie, de stunts, het verhaal én de opperschurk zijn stukken overtuigender dan in deel één.