Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Film1 is de betaalzender van SPI International in Nederland. De betaalzender beschikt over een eigen video on demand-platform en vier lineaire kanalen.
  Jarco Kriek
  23 november 2021
  comments 2
  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Minimaal een weekend per maand kunnen klanten van distributeurs zonder extra kosten kennismaken met Film1. Dit weekend is dit het geval bij Canal Digitaal. Alle klanten kunnen van 26 tot en met 28 november naar de lineaire kanalen van Film1 kijken.

   

  Canal+

  De band tussen Film1 en Canal Digitaal is de afgelopen maanden sterker geworden. Film1-eigenaar SPI International staat op het punt om bedrijfsonderdeel van de Franse tv-reus Canal+ te worden. Canal Digitaal is een merknaam van Canal+ Luxembourg (M7 Group), een volledige dochter van Canal+.

  Canal DigitaalM7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+Film1SPI International

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)