Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Film1 is de betaalzender van SPI International in Nederland. De betaalzender beschikt over een eigen video on demand-platform en vier lineaire kanalen.
  Jarco Kriek
  23 november 2021
  comments 2
  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Minimaal een weekend per maand kunnen klanten van distributeurs zonder extra kosten kennismaken met Film1. Dit weekend is dit het geval bij Canal Digitaal. Alle klanten kunnen van 26 tot en met 28 november naar de lineaire kanalen van Film1 kijken.

   

  Canal+

  De band tussen Film1 en Canal Digitaal is de afgelopen maanden sterker geworden. Film1-eigenaar SPI International staat op het punt om bedrijfsonderdeel van de Franse tv-reus Canal+ te worden. Canal Digitaal is een merknaam van Canal+ Luxembourg (M7 Group), een volledige dochter van Canal+.

  Canal DigitaalM7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+Film1SPI International

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)