Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Film1 is de betaalzender van SPI International in Nederland. De betaalzender beschikt over een eigen video on demand-platform en vier lineaire kanalen.
  Jarco Kriek
  23 november 2021
  comments 2
  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Minimaal een weekend per maand kunnen klanten van distributeurs zonder extra kosten kennismaken met Film1. Dit weekend is dit het geval bij Canal Digitaal. Alle klanten kunnen van 26 tot en met 28 november naar de lineaire kanalen van Film1 kijken.

   

  Canal+

  De band tussen Film1 en Canal Digitaal is de afgelopen maanden sterker geworden. Film1-eigenaar SPI International staat op het punt om bedrijfsonderdeel van de Franse tv-reus Canal+ te worden. Canal Digitaal is een merknaam van Canal+ Luxembourg (M7 Group), een volledige dochter van Canal+.

  Canal DigitaalM7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+Film1SPI International

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)