Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Film1 is de betaalzender van SPI International in Nederland. De betaalzender beschikt over een eigen video on demand-platform en vier lineaire kanalen.
  Jarco Kriek
  23 november 2021
  comments 2
  Film1 gratis voor alle klanten Canal Digitaal

  Minimaal een weekend per maand kunnen klanten van distributeurs zonder extra kosten kennismaken met Film1. Dit weekend is dit het geval bij Canal Digitaal. Alle klanten kunnen van 26 tot en met 28 november naar de lineaire kanalen van Film1 kijken.

   

  Canal+

  De band tussen Film1 en Canal Digitaal is de afgelopen maanden sterker geworden. Film1-eigenaar SPI International staat op het punt om bedrijfsonderdeel van de Franse tv-reus Canal+ te worden. Canal Digitaal is een merknaam van Canal+ Luxembourg (M7 Group), een volledige dochter van Canal+.

  Canal DigitaalM7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+Film1SPI International

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview