Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Films en series als vervanging van voetbal op de kabel

    De Belgische distributeur Telenet gaat in plaats van voetbal en andere sporten aan klanten een vervangend aanbod in de vorm van films leveren.
    Jarco Kriek
    27 maart 2020
    comments 3
    Films en series als vervanging van voetbal op de kabel

    In verband met het coronavirus zijn veel Europese en Amerikaanse sportcompetities stilgelegd. Dit is onder meer bij de Europese voetbalcompetities Premier League, Champions League en La Liga het geval. Ook de Formule 1 heeft de seizoenstart tot minimaal juni uitgesteld. Als gevolg hiervan heeft het Belgische kabelbedrijf Telenet besloten om klanten in plaats van de premium sportkanalen Play Sports nu een aantal film- en entertainmentkanalen behorende bij het abonnement Play More te gaan leveren.

     

    Ziggo

    Telenet is het Belgische zusje van het Nederlandse bedrijf VodafoneZiggo, waartoe kabelbedrijf Ziggo behoort. Ziggo heeft het voorbeeld van Telenet in ieder geval tot nu toe niet gevolgd. Wel is het mogelijk om bij Ziggo het abonnement van sportbetaalzenders waaronder FOX Sports per direct op te zeggen. In verband met corona heeft Ziggo de oorspronkelijke opzegtermijn van dertig dagen tijdelijk geschrapt.

    TelenetZiggoVodafoneZiggoLiberty GlobalPlay SportPlay MoresportvoetbalFormue 1filmsseriesHBOexclusieve contentcorona

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview