Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 Grand Prix Mugello live op tv, radio en online

  Het Formule 1-circus doet dit weekend voor de tweede achtereenvolgende week Italië aan. Dit keer op Autodromo de Mugello in de provincie Toscane.
  Jarco Kriek
  11 september 2020
  comments 0
  Formule 1 Grand Prix Mugello live op tv, radio en online
  Foto ProShots

  Het circuit van Mugello is het thuiscircuit van Ferrari. Het is voor de eerste keer in de afgelopen jaren dat Formule 1 van dit circuit voor een officiële Grand Prix gebruikmaakt. Na een knotsgekke race vorige week in het Italiaanse Monza kijken raceliefhebbers uit naar een nieuwe strijd tussen Mercedes en Red Bull (Honda). De vraag is of ook Ferrari op het eigen thuiscircuit potten kan breken.

   

  Ziggo Sport

  De Nederlandse uitzendrechten van Formule 1 zijn ook dit gehele seizoen exclusief in handen van VodafoneZiggo die deze via Ziggo Sport exploiteert. Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live volgen op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere distributeur – zoals KPN, Canal Digitaal of T-Mobile – kijkt, dient een aanvullend abonnement van betaalzender Ziggo Sport Totaal te kopen als zij de Formule 1 reclamevrij en met Nederlands commentaar van Olav Mol en Jack Plooij wil volgen. Formule 1 is dit seizoen voor het laatst ook op RTL Duitsland te volgen. Bij meerdere aanbieders – waaronder KPN – is dit Duitse kanaal in het basispakket opgenomen. Wie via RTL Duitsland Formule 1 kijkt, dient wel Duits commentaar en reclame-onderbrekingen voor lief te nemen.

   

  Online

  Een andere manier om in Nederland Formule 1 te volgen, is de OTT-dienst F1 TV Pro. Een jaarabonnement kost €64,99, maar in verband met de coronacrisis zijn er diverse aanbiedingen. Op F1 TV Pro is ook het Nederlands commentaar van Ziggo Sport beschikbaar. Wie als Ziggo-klant een Ziggo Sport Totaal-abonnement gebruikt, krijgt gratis toegang tot F1 TV Pro. Als bij andere aanbieders hetzelfde abonnement wordt gekocht dan is gratis gebruik van F1 TV Pro niet mogelijk. Online kan Formule 1 ook live op internetradiozender Grand Prix Radio gevolgd worden. Dit radiostation heeft de exclusieve live uitzendrechten van Formule 1 voor Nederland voor een periode van drie jaar gekocht.

   

  Uitzendschema

  Ziggo Sport brengt ook dit weekend Formule 1 uitgebreid live in beeld. Op zaterdag 12 september begint de dag om 12.00 uur met de derde vrije training, gevolgd om 15.00 uur met de kwalificatie. De race begint zondag 13 september om 15.10 uur. De voorbeschouwing begint om 14.00 uur. Na de race zendt Ziggo Sport een uitgebreide nabeschouwing uit.

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggoZiggo GOF1 TV ProGrand Prix RadiotvtelevisieradioonlineinternetFormule 1F1Max Verstappen

  Reacties