Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 na zomerstop terug op Ziggo Sport met GP België

  Na vier weken zomerstop kunnen Formule 1-liefhebbers de komende maanden genieten van het laatste deel van het seizoen 2021.
  Jarco Kriek
  27 augustus 2021
  comments 1
  Formule 1 na zomerstop terug op Ziggo Sport met GP België
  Foto Getty Images

  Het zijn ook de laatste maanden dat Formule 1 bij Ziggo Sport te zien is. Naar het nu lijkt, worden het enerverende maanden. De strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is nog nooit zo heftig geweest. De verwachting is dan ook dat de Formule 1 Grand Prix in België weer een tweestrijd tussen beide kemphanen gaat worden. Max Verstappen weet zich in ieder geval verzekerd van een grote schare fans uit Nederland die toegangsbewijzen voor het circuit Francorchamps in Spa in bezit heeft.

   

  Hoe kan je GP België volgen?

  Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de Formule 1 Grand Prix van België zonder extra kosten volgen via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere distributeur – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – kijkt, kan Formule 1 tot medio december met het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement volgen. Online kan Formule 1 via de eigen streamingdienst van de organisator F1 TV Pro live gevolgd worden. Deze race is bij iedere lineaire distributeur ook te volgen op VRT Canvas dat vanwege de must carry-status in het goedkoopste abonnement aangeboden dient te worden. De uitzendrechten van Formule 1 verhuizen vanaf het seizoen 2022 voor minimaal drie jaar naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group.

   

  Hoe laat begint de Formule 1?

  Onderstaand vindt u de tijden van de programma’s die Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal dit weekend gaat uitzenden rond de Formule 1 Grand Prix van België.

   

  • Zaterdag 28 augustus 12.00 uur Derde vrije training
  • Zaterdag 28 augustus 14.15 uur Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 28 augustus 15.00 uur kwalificatie
  • Zondag 29 augustus 13.45 uur Voorbeschouwing race
  • Zondag 29 augustus 15.00 uur Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  TV-TIP Air Crash Investigation

  Air Crash Investigation
  National Geographic om 19:00 uur
  Op 25 oktober 1999 ontstaat er paniek bij de luchtverkeersleiding als een gecharterde Learjet 35, met aan boord onder anderen golfpro Payne Stewart, boven Florida voorbij de toegewezen hoogte klimt en vervolgens de afslag naar Dallas mist. F16’s stijgen op om het spooktoestel te onderscheppen, maar die kunnen weinig meer doen dan het naar South Dakota te begeleiden, waar het uiteindelijk neerstort. Wat is er in hemelsnaam gebeurd?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)