Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 na zomerstop terug op Ziggo Sport met GP België

  Na vier weken zomerstop kunnen Formule 1-liefhebbers de komende maanden genieten van het laatste deel van het seizoen 2021.
  Jarco Kriek
  27 augustus 2021
  comments 1
  Formule 1 na zomerstop terug op Ziggo Sport met GP België
  Foto Getty Images

  Het zijn ook de laatste maanden dat Formule 1 bij Ziggo Sport te zien is. Naar het nu lijkt, worden het enerverende maanden. De strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is nog nooit zo heftig geweest. De verwachting is dan ook dat de Formule 1 Grand Prix in België weer een tweestrijd tussen beide kemphanen gaat worden. Max Verstappen weet zich in ieder geval verzekerd van een grote schare fans uit Nederland die toegangsbewijzen voor het circuit Francorchamps in Spa in bezit heeft.

   

  Hoe kan je GP België volgen?

  Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de Formule 1 Grand Prix van België zonder extra kosten volgen via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere distributeur – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – kijkt, kan Formule 1 tot medio december met het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement volgen. Online kan Formule 1 via de eigen streamingdienst van de organisator F1 TV Pro live gevolgd worden. Deze race is bij iedere lineaire distributeur ook te volgen op VRT Canvas dat vanwege de must carry-status in het goedkoopste abonnement aangeboden dient te worden. De uitzendrechten van Formule 1 verhuizen vanaf het seizoen 2022 voor minimaal drie jaar naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group.

   

  Hoe laat begint de Formule 1?

  Onderstaand vindt u de tijden van de programma’s die Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal dit weekend gaat uitzenden rond de Formule 1 Grand Prix van België.

   

  • Zaterdag 28 augustus 12.00 uur Derde vrije training
  • Zaterdag 28 augustus 14.15 uur Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 28 augustus 15.00 uur kwalificatie
  • Zondag 29 augustus 13.45 uur Voorbeschouwing race
  • Zondag 29 augustus 15.00 uur Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties