Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1: via omweg toch commentaar Olav Mol bij Viaplay

  Fans van Formule 1-commentator Olav Mol kunnen via een omweg toch naar zijn stem tijdens het beeldverslag van Formule 1-races luisteren.
  Jarco Kriek
  2 januari 2022
  comments 8
  Formule 1: via omweg toch commentaar Olav Mol bij Viaplay
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft de Nederlandse uitzendrechten van Formule 1 van VodafoneZiggo (Ziggo) overgenomen. Hierdoor is de koningsklasse van de autosport in ieder geval de komende drie jaar bij streamingdienst Viaplay live te bekijken. NENT slaat echter een nieuwe weg in bij het aanbieden van Formule 1 aan abonnees. Een belangrijke wijziging is dat Olav Mol niet meer het commentaar bij F1-uitzendingen bij Viaplay gaat verzorgen. Hiervoor heeft NENT de commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aangesteld.


  Toch commentaar Mol

  Olav Mol behoudt met zijn eigen online radiozender Grand Prix Radio in ieder geval het komende seizoen de uitzendrechten voor online radio van Formule 1. Hierdoor blijft Olav Mol live commentaar bij de kwalificaties en races leveren. Mol en Grand Prix Radio hebben nu een app gemaakt die automatisch het geluid van televisie en Grand Prix Radio synchroniseert. Op deze manier kunnen liefhebbers van Olav Mol op eenvoudige wijze toch zijn stem en expertise horen bij beelden die via Viaplay of F1 TV Pro bekeken kunnen worden. Mol verzorgt het commentaar vooralsnog vanuit Hilversum. Alleen als een geldschieter zich gaat aanmelden dan overweegt Mol weer verslag vanaf het circuit te gaan verzorgen. Naast zijn werk voor Grand Prix Radio blijft Mol aan Ziggo verbonden voor de samenvattingen en programma’s rond Formule 1.

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)