Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1: via omweg toch commentaar Olav Mol bij Viaplay

  Fans van Formule 1-commentator Olav Mol kunnen via een omweg toch naar zijn stem tijdens het beeldverslag van Formule 1-races luisteren.
  Jarco Kriek
  2 january 2022
  comments 8
  Formule 1: via omweg toch commentaar Olav Mol bij Viaplay
  Foto Getty Images

  Nordic Entertainment Group (NENT) heeft de Nederlandse uitzendrechten van Formule 1 van VodafoneZiggo (Ziggo) overgenomen. Hierdoor is de koningsklasse van de autosport in ieder geval de komende drie jaar bij streamingdienst Viaplay live te bekijken. NENT slaat echter een nieuwe weg in bij het aanbieden van Formule 1 aan abonnees. Een belangrijke wijziging is dat Olav Mol niet meer het commentaar bij F1-uitzendingen bij Viaplay gaat verzorgen. Hiervoor heeft NENT de commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aangesteld.


  Toch commentaar Mol

  Olav Mol behoudt met zijn eigen online radiozender Grand Prix Radio in ieder geval het komende seizoen de uitzendrechten voor online radio van Formule 1. Hierdoor blijft Olav Mol live commentaar bij de kwalificaties en races leveren. Mol en Grand Prix Radio hebben nu een app gemaakt die automatisch het geluid van televisie en Grand Prix Radio synchroniseert. Op deze manier kunnen liefhebbers van Olav Mol op eenvoudige wijze toch zijn stem en expertise horen bij beelden die via Viaplay of F1 TV Pro bekeken kunnen worden. Mol verzorgt het commentaar vooralsnog vanuit Hilversum. Alleen als een geldschieter zich gaat aanmelden dan overweegt Mol weer verslag vanaf het circuit te gaan verzorgen. Naast zijn werk voor Grand Prix Radio blijft Mol aan Ziggo verbonden voor de samenvattingen en programma’s rond Formule 1.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)