Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Freedom Internet gaat definitief diensten bij Delta Fiber leveren

  Freedom Internet heeft een volgende stap gemaakt in het leveren van tv, internet en telefonie via de glasvezel van Delta Fiber.
  Jarco Kriek
  6 december 2023
  comments 1
  Freedom Internet gaat definitief diensten bij Delta Fiber leveren
  Foto Getty Images

  Freedom Internet meldt dat een testtraject met betrekking tot het leveren van vaste diensten via de glasvezelnetwerken van Delta Fiber (DFN) succesvol is afgerond. Het maakt nu de volgende stap. Dit betekent dat bewoners van adressen die toegang hebben tot deze glasvezelnetwerken nu een voorbestelling kunnen maken.

   

  Gefaseerd

  Freedom Internet kiest volgens eigen zeggen bewust voor deze manier. “Op deze manier kunnen we de processen goed begeleiden en iedereen voorzien van kwalitatief internet”, zo laat de provider weten. Onlangs maakte Odido bekend diensten te gaan leveren via Delta Fiber glasvezel. Delta Fiber streeft een open netwerk na waarop alle geïnteresseerde providers een plek kunnen vinden. Het bedrijf nodigde onlangs Ziggo en KPN openbaar uit om diensten via hun glasvezels te gaan leveren.

  Delta FiberglasvezelFreedom Internettvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)