Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos

  Voor veel Formule 1-liefhebbers is Robert Doornbos de ultieme analist van deze sport. Toch is Doornbos niet mee verhuisd naar Viaplay.
  Jarco Kriek
  16 march 2022
  comments 2
  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos
  Foto ProShots

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. De uitzendrechten van Formule 1 zijn vanaf dit seizoen voor de komende drie jaar in handen van streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Diverse analisten maakten gelijk de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay. Robert Doornbos echter niet. Ondanks een openlijke sollicitatie van Doornbos bleef Viaplay bij het eigen standpunt dat er geen wekelijkse optreden voor de analist mogelijk was. Doornbos besloot daarna als analist voor Ziggo Sport werkzaam te blijven. Ziggo Sport bezit de samenvattingsrechten van Formule 1 en bouwt hier omheen een reeks van programma’s waaraan Doornbos meewerkt.

   

  Superguide

  Daarnaast gaat Doornbos aan de slag voor Veronica Superguide. Als Formule 1-insider geeft de voormalig Formule 1-coureur de lezers een kijkje achter de schermen. Ook gaat hij vragen van lezers beantwoorden met betrekking tot Formule 1. Natuurlijk geeft hij voor iedere Grand Prix een voorspelling wie er gaat winnen. Voor de eerste race in Bahrein voorspelt Doornbos in ieder geval een onverwachte winnaar in de persoon van George Russel, die zijn eerste officiële race voor Mercedes gaat rijden. Dit neemt niet weg dat Doornbos de overtuiging heeft dat Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen wordt.

  Formule 1Veronica SuperguideRobert Doornbos

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)