Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos

  Voor veel Formule 1-liefhebbers is Robert Doornbos de ultieme analist van deze sport. Toch is Doornbos niet mee verhuisd naar Viaplay.
  Jarco Kriek
  16 maart 2022
  comments 2
  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos
  Foto ProShots

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. De uitzendrechten van Formule 1 zijn vanaf dit seizoen voor de komende drie jaar in handen van streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Diverse analisten maakten gelijk de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay. Robert Doornbos echter niet. Ondanks een openlijke sollicitatie van Doornbos bleef Viaplay bij het eigen standpunt dat er geen wekelijkse optreden voor de analist mogelijk was. Doornbos besloot daarna als analist voor Ziggo Sport werkzaam te blijven. Ziggo Sport bezit de samenvattingsrechten van Formule 1 en bouwt hier omheen een reeks van programma’s waaraan Doornbos meewerkt.

   

  Superguide

  Daarnaast gaat Doornbos aan de slag voor Veronica Superguide. Als Formule 1-insider geeft de voormalig Formule 1-coureur de lezers een kijkje achter de schermen. Ook gaat hij vragen van lezers beantwoorden met betrekking tot Formule 1. Natuurlijk geeft hij voor iedere Grand Prix een voorspelling wie er gaat winnen. Voor de eerste race in Bahrein voorspelt Doornbos in ieder geval een onverwachte winnaar in de persoon van George Russel, die zijn eerste officiële race voor Mercedes gaat rijden. Dit neemt niet weg dat Doornbos de overtuiging heeft dat Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen wordt.

  Formule 1Veronica SuperguideRobert Doornbos

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)