Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos

  Voor veel Formule 1-liefhebbers is Robert Doornbos de ultieme analist van deze sport. Toch is Doornbos niet mee verhuisd naar Viaplay.
  Jarco Kriek
  16 maart 2022
  comments 2
  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos
  Foto ProShots

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. De uitzendrechten van Formule 1 zijn vanaf dit seizoen voor de komende drie jaar in handen van streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Diverse analisten maakten gelijk de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay. Robert Doornbos echter niet. Ondanks een openlijke sollicitatie van Doornbos bleef Viaplay bij het eigen standpunt dat er geen wekelijkse optreden voor de analist mogelijk was. Doornbos besloot daarna als analist voor Ziggo Sport werkzaam te blijven. Ziggo Sport bezit de samenvattingsrechten van Formule 1 en bouwt hier omheen een reeks van programma’s waaraan Doornbos meewerkt.

   

  Superguide

  Daarnaast gaat Doornbos aan de slag voor Veronica Superguide. Als Formule 1-insider geeft de voormalig Formule 1-coureur de lezers een kijkje achter de schermen. Ook gaat hij vragen van lezers beantwoorden met betrekking tot Formule 1. Natuurlijk geeft hij voor iedere Grand Prix een voorspelling wie er gaat winnen. Voor de eerste race in Bahrein voorspelt Doornbos in ieder geval een onverwachte winnaar in de persoon van George Russel, die zijn eerste officiële race voor Mercedes gaat rijden. Dit neemt niet weg dat Doornbos de overtuiging heeft dat Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen wordt.

  Formule 1Veronica SuperguideRobert Doornbos

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)