Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos

  Voor veel Formule 1-liefhebbers is Robert Doornbos de ultieme analist van deze sport. Toch is Doornbos niet mee verhuisd naar Viaplay.
  Jarco Kriek
  16 march 2022
  comments 2
  Geen Viaplay maar wel ZIggo en Veronica Superguide voor Robert Doornbos
  Foto ProShots

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. De uitzendrechten van Formule 1 zijn vanaf dit seizoen voor de komende drie jaar in handen van streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Diverse analisten maakten gelijk de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay. Robert Doornbos echter niet. Ondanks een openlijke sollicitatie van Doornbos bleef Viaplay bij het eigen standpunt dat er geen wekelijkse optreden voor de analist mogelijk was. Doornbos besloot daarna als analist voor Ziggo Sport werkzaam te blijven. Ziggo Sport bezit de samenvattingsrechten van Formule 1 en bouwt hier omheen een reeks van programma’s waaraan Doornbos meewerkt.

   

  Superguide

  Daarnaast gaat Doornbos aan de slag voor Veronica Superguide. Als Formule 1-insider geeft de voormalig Formule 1-coureur de lezers een kijkje achter de schermen. Ook gaat hij vragen van lezers beantwoorden met betrekking tot Formule 1. Natuurlijk geeft hij voor iedere Grand Prix een voorspelling wie er gaat winnen. Voor de eerste race in Bahrein voorspelt Doornbos in ieder geval een onverwachte winnaar in de persoon van George Russel, die zijn eerste officiële race voor Mercedes gaat rijden. Dit neemt niet weg dat Doornbos de overtuiging heeft dat Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen wordt.

  Formule 1Veronica SuperguideRobert Doornbos

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview