Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de mobiele satellietontvanger Denson 1010 Mini V2G

  Wie op zoek is naar een ontvanger voor camper of caravan, kan zich aan de eenvoudige Denson 1010 Mini V2G geen buil vallen.
  Jorrit van Broekhoven
  24 august 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de mobiele satellietontvanger Denson 1010 Mini V2G

  De verkoop van mobile homes - caravans en campers - is naar recordhoogte gestegen. De vraag naar televisieontvangers die geschikt zijn voor mobiel gebruik is dan ook groot. Wie op het vakantieadres via satelliet tv wil kijken, kan voor deze kleinste telg uit de Denson-familie kiezen. Hij is geschikt voor ontvangst van de satelliettelevisieaanbieders Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TéléSAT. 

   

  Lees onze test in de nieuwe Totaal TV nummer 18, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview