Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple iPad Pro 12.9 inch

  Apple presenteerde een nieuwe versie van de iPad Pro 12.9 inch. Deze grote en krachtige tablet doet nauwelijks onder voor een MacBook.
  Jorrit van Broekhoven
  12 januari 2023
  comments 2
  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple iPad Pro 12.9 inch

  De nieuwe Apple iPad Pro is een krachtpatser. Gecombineerd met het optionele toetsenbord maakt hij de aanschaf van een MacBook voor veel gebruikers overbodig. De vraag is of het 2022-model van de iPad Pro 12.9 inch een dusdanige technische verbetering is dat gebruikers van eerdere modellen een overstap moeten overwegen. Totaal TV nam de proef op de som.

   

  Lees onze test in de nieuwe Totaal TV nummer 2, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)