Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple iPad Pro 12.9 inch

  Apple presenteerde een nieuwe versie van de iPad Pro 12.9 inch. Deze grote en krachtige tablet doet nauwelijks onder voor een MacBook.
  Jorrit van Broekhoven
  12 januari 2023
  comments 2
  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple iPad Pro 12.9 inch

  De nieuwe Apple iPad Pro is een krachtpatser. Gecombineerd met het optionele toetsenbord maakt hij de aanschaf van een MacBook voor veel gebruikers overbodig. De vraag is of het 2022-model van de iPad Pro 12.9 inch een dusdanige technische verbetering is dat gebruikers van eerdere modellen een overstap moeten overwegen. Totaal TV nam de proef op de som.

   

  Lees onze test in de nieuwe Totaal TV nummer 2, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview