Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Teufel Motive Home, een krachtige draagbare speaker

  De nieuwe Teufel-speaker werkt draadloos, snoerloos en probleemloos. Aangenaam stevig geluid dat je overal mee naartoe neemt.
  Jorrit van Broekhoven
  28 november 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Teufel Motive Home, een krachtige draagbare speaker

  De Motiv Home is de nieuwste wifi-luidspreker van het Duitse merk Teufel. Met een breedte van 40 cm is het een fors apparaat. Zijn gewicht van vierenhalve kilo krijgt hij deels door de vijf ingebouwde luidsprekers, maar ook door zijn grote accu. De Motiv Home is namelijk oplaadbaar, zodat je hem gemakkelijk meeneemt naar de keuken, de slaapkamer, maar natuurlijk ook naar tuin, terras of balkon.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 25 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)