Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

  DAB+ en internetradio zijn interessante alternatieven voor de FM en kabelradio. De Teufel Radio 3sixty is van alle markten thuis.
  Jorrit van Broekhoven
  17 mei 2022
  comments 3
  Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

  Via de kabel naar de radio luisteren is in Nederland vrijwel onmogelijk geworden, maar er zijn ook alternatieven. Het aanbod via de digitale ether van DAB+ groeit namelijk lekker door - in mei kwamen er tientallen kanalen bij - en ook internetradio is een aantrekkelijke vervanging voor de kabel. De Teufel Radio 3sixty biedt zowel DAB+ als internetradio en nog een heleboel meer.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 1, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)