Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

  DAB+ en internetradio zijn interessante alternatieven voor de FM en kabelradio. De Teufel Radio 3sixty is van alle markten thuis.
  Jorrit van Broekhoven
  17 mei 2022
  comments 3
  Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

  Via de kabel naar de radio luisteren is in Nederland vrijwel onmogelijk geworden, maar er zijn ook alternatieven. Het aanbod via de digitale ether van DAB+ groeit namelijk lekker door - in mei kwamen er tientallen kanalen bij - en ook internetradio is een aantrekkelijke vervanging voor de kabel. De Teufel Radio 3sixty biedt zowel DAB+ als internetradio en nog een heleboel meer.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 1, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)