Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de veelzijdige Telestar DIRA M 6i

  Het radioaanbod via DAB+ wordt steeds groter. Totaal TV plaatst opnieuw een aantrekkelijke ontvanger met veel mogelijkheden op de testbank.
  Jorrit van Broekhoven
  31 mei 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de veelzijdige Telestar DIRA M 6i

  In onze zoektocht naar een goedkope allround radiotuner kwamen we het model DIRA M 6i van de Duitse fabrikant Telestar op het spoor. Voor minder dan tachtig euro kopen we een alleskunner, want behalve DAB+ ontvangt dit apparaat ook radiozenders die via FM en internet uitzenden.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 12 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)