Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de veelzijdige Telestar DIRA M 6i

  Het radioaanbod via DAB+ wordt steeds groter. Totaal TV plaatst opnieuw een aantrekkelijke ontvanger met veel mogelijkheden op de testbank.
  Jorrit van Broekhoven
  31 mei 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de veelzijdige Telestar DIRA M 6i

  In onze zoektocht naar een goedkope allround radiotuner kwamen we het model DIRA M 6i van de Duitse fabrikant Telestar op het spoor. Voor minder dan tachtig euro kopen we een alleskunner, want behalve DAB+ ontvangt dit apparaat ook radiozenders die via FM en internet uitzenden.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 12 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Hoedan

  Hoedan
  NPO 3 om 21:52 uur
  Kwetsbaarheid is een beetje vies en hoort volgens sommigen vooral bij zwak zijn. De 25-jarige Auke vraagt zich daarom af waarom mensen überhaupt kwetsbaar willen zijn. Want wat is daar nou in vredesnaam het nut van? Samen met Doeta, Tarik, Joshua, Bas en Nanook gaat hij op onderzoek uit. Zo staat hij in de ring bij Kamp van Koningsbrugge-commando Dai Carter, die juist alleen maar voordelen van kwetsbaarheid ziet.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)