Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Groter sportaanbod Eurosport op Samsung Smart TV

    Bezitters van Samsung Smart TV-internettelevisies hebben een groter sportaanbod van de Europese sportzender Eurosport onder de knoppen van de afstandsbediening zitten.
    Jarco Kriek
    1 juli 2013
    comments 0
    Groter sportaanbod Eurosport op Samsung Smart TV

    Bezitters van Samsung Smart TV-internettelevisies hebben een groter sportaanbod van de Europese sportzender Eurosport onder de knoppen van de afstandsbediening zitten.

    De streamingdienst Eurosport Player is namelijk via een app in veertig landen op deze Samsung televisies beschikbaar gekomen. Dat is ook in Nederland en België het geval. Eurosport Player biedt naast de twee lineaire sportkanalen van Eurosport ook een aantal extra kanalen waarop men live-evenementen kan volgen die op dat moment niet op twee tv-kanalen van Eurosport te zien zijn. Voor gebruik van de Eurosport Player is wel een abonnement van iets meer dan dertig euro per jaar nodig. Men kan ook per maand een abonnement op Eurosport Player afnemen. Met hetzelfde abonnement kan men naast internettelevisie ook van Eurosport Player via pc, mac, tablet en smartphone gebruikmaken.

    Werking nog niet vlekkeloos

    Op Nederlandse modellen van Samsung Smart TV-internettelevisies is de werking van de Eurosport Player-app niet in alle gevallen vlekkeloos. Bij het opstarten blijft in sommige gevallen het beeldscherm zwart en wordt niet naar het inlogscherm van de streamingdienst doorgeschakeld. Eurosport Player is de aanvullende betaaldienst van Eurosport waarbij men content zonder tussenkomst van de tv-aanbieder zogenaamd Over The Top (OTT) via internet in de huiskamer brengt.

    SamsungEurosportSmart TVSmartTVEurosport PlayerOver The TopOTTconnected TVinternettelevisiesport

    Reacties

  1. TV-TIP Makkelijk Scoren

    Makkelijk Scoren
    NPO 3 om 21:06 uur
    Sport en humor is een lastige combinatie, maar het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren doet al een paar jaar een prima poging. Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve verbazen zich regelmatig over de sportwereld, en daardoor is Makkelijk Scoren ook uitstekend geschikt voor mensen die helemaal niet van sport houden. Van voetbal tot dammen, en van de Elfstedentocht tot de Tour de France: het trio bespreekt alles wat er gebeurt. Of... ze verzinnen zélf wel een belangrijk sportmoment.

    TV-TIP 2Doc: The Other Side

    2Doc: The Other Side
    NPO 2 om 23:15 uur
    Het is alweer twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Sindsdien wordt er in de regio hard gevochten, en komen er bij ­beschietingen geregeld burgers om het leven. Documentairemaker Sean Langan doet verslag van de strijd, en spreekt (met gevaar voor eigen leven) met Russische soldaten en burgers aan de ‘Russische kant’ van de frontlinies. Sommigen herhalen nog steeds blindelings de propaganda uit het Kremlin, en citeren Vladimir Putin bijna woord voor woord. Anderen vragen zich hardop af waarom ze daar nou eigenlijk in de Oekraïense blubber liggen.

    Interview