Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?

  Overwinningen in Mexico en Brazilië zijn het fundament voor de eventuele wereldtitel van de Nederlander Max Verstappen in Formule 1. De races zijn live bij Ziggo Sport te volgen.
  Jarco Kriek
  2 november 2021
  comments 2
  Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?
  Foto Getty Images

  De eerste horde die Max Verstappen in de titelstrijd met Lewis Hamilton voor zich ziet, is de Grand Prix in Mexico. Kansen heeft Verstappen zeker. Het circuit kan worden omgeschreven als Red Bull-vriendelijk. De Nederlandse coureur was in de afgelopen jaren al eerder succesvol in Mexico.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de Formule 1 Grand Prix van Mexico het gehele weekeind zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de race op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  Vanwege het tijdsverschil worden alle vrije trainingen, kwalificatie en race van de Formule 1 Grand Prix van Mexico in de avonduren live uitgezonden. Dit zijn de uitzendtijden van Ziggo Sport.

   

  Vrijdag 5 november 18.30 uur – Vrije training 1

  Vrijdag 5 november 22.00 uur – Vrije training 2

  Zaterdag 6 november 18.00 uur – Vrije training 3

  Zaterdag 6 november 20.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie

  Zaterdag 6 november 21.00 uur – Kwalificatie

  Zondag 7 november 18.45 uur – Voorbeschouwing race

  Zondag 7 november 20.00 uur – Race

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)