Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?

  Overwinningen in Mexico en Brazilië zijn het fundament voor de eventuele wereldtitel van de Nederlander Max Verstappen in Formule 1. De races zijn live bij Ziggo Sport te volgen.
  Jarco Kriek
  2 november 2021
  comments 2
  Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?
  Foto Getty Images

  De eerste horde die Max Verstappen in de titelstrijd met Lewis Hamilton voor zich ziet, is de Grand Prix in Mexico. Kansen heeft Verstappen zeker. Het circuit kan worden omgeschreven als Red Bull-vriendelijk. De Nederlandse coureur was in de afgelopen jaren al eerder succesvol in Mexico.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de Formule 1 Grand Prix van Mexico het gehele weekeind zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de race op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  Vanwege het tijdsverschil worden alle vrije trainingen, kwalificatie en race van de Formule 1 Grand Prix van Mexico in de avonduren live uitgezonden. Dit zijn de uitzendtijden van Ziggo Sport.

   

  Vrijdag 5 november 18.30 uur – Vrije training 1

  Vrijdag 5 november 22.00 uur – Vrije training 2

  Zaterdag 6 november 18.00 uur – Vrije training 3

  Zaterdag 6 november 20.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie

  Zaterdag 6 november 21.00 uur – Kwalificatie

  Zondag 7 november 18.45 uur – Voorbeschouwing race

  Zondag 7 november 20.00 uur – Race

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)