Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?

    Overwinningen in Mexico en Brazilië zijn het fundament voor de eventuele wereldtitel van de Nederlander Max Verstappen in Formule 1. De races zijn live bij Ziggo Sport te volgen.
    Jarco Kriek
    2 november 2021
    comments 2
    Hoe en waar kan je Formule 1 Grand Prix Mexico live volgen?
    Foto Getty Images

    De eerste horde die Max Verstappen in de titelstrijd met Lewis Hamilton voor zich ziet, is de Grand Prix in Mexico. Kansen heeft Verstappen zeker. Het circuit kan worden omgeschreven als Red Bull-vriendelijk. De Nederlandse coureur was in de afgelopen jaren al eerder succesvol in Mexico.

     

    Ziggo Sport

    Ziggo-klanten volgen de Formule 1 Grand Prix van Mexico het gehele weekeind zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de race op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

     

    Uitzendtijden

    Vanwege het tijdsverschil worden alle vrije trainingen, kwalificatie en race van de Formule 1 Grand Prix van Mexico in de avonduren live uitgezonden. Dit zijn de uitzendtijden van Ziggo Sport.

     

    Vrijdag 5 november 18.30 uur – Vrije training 1

    Vrijdag 5 november 22.00 uur – Vrije training 2

    Zaterdag 6 november 18.00 uur – Vrije training 3

    Zaterdag 6 november 20.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie

    Zaterdag 6 november 21.00 uur – Kwalificatie

    Zondag 7 november 18.45 uur – Voorbeschouwing race

    Zondag 7 november 20.00 uur – Race

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview