Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kan je Formule 1 Grand Prix Amerika live volgen?

  Het Formule 1-circus doet dit weekend Amerika aan. In het thuisland van Formule 1-eigenaar Liberty Media wordt op het circuit in Austin gereden.
  Jarco Kriek
  22 october 2021
  comments 0
  Hoe kan je Formule 1 Grand Prix Amerika live volgen?
  Foto Getty Images

  De kans is groot dat het ook deze Formule 1-race weer een tweestrijd tussen de Red Bull met Hondamotor van Max Verstappen en de Mercedes van Lewis Hamilton wordt. Op voorhand lijkt het circuit of the Amaricas in Austin in het voordeel van Mercedes te zijn.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de Formule 1 Grand Prix van Amerika het gehele weekeind zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Online kan via online abonnementsdienst F1 TV Pro Formule 1 live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de race op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  Vanwege het tijdsverschil worden alle vrije trainingen, kwalificatie en race van de Formule 1 Grand Prix van Amerika in de avonduren live uitgezonden. Dit zijn de uitzendtijden van Ziggo Sport.

  • Vrijdag 22 oktober 18.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 22 oktober 22.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 23 oktober 20.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 23 oktober 22.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 23 oktober 23.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 24 oktober 20.00 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 24 oktober 21.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1

  Reacties