Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe kun je de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk live kijken?

  De Formule 1-karavaan doet dit weekend het snikhete Frankrijk aan. Hoe kun je met maar ook zonder abonnement kijken naar de verrichtingen van Max Verstappen ?
  Jarco Kriek
  23 juli 2022
  comments 3
  Hoe kun je de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk live kijken?
  Foto Getty Images

  Kan de Ferrarimotor de hitte van Frankrijk aan? En kan Charles Leclerc het Max Verstappen moeilijk maken? Het zijn vragen waar dit weekend een antwoord op komt als de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk wordt gereden.

   

  Hoe kan je kijken?

  Met een abonnement kan de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk volledig live worden gevolgd via de online streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro. Klanten van Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway die via deze providers een abonnement op Viaplay hebben afgesloten, kunnen de kwalificatie en race ook via het lineaire kanaal Viaplay Xtra volgen. Ook zonder abonnement kan legaal worden gekeken naar de kwalificatie en race via internetstreams van diverse buitenlandse zenders. Hiervoor is wel een VPN-verbinding nodig. Op welke zenders Formule 1 op deze manier bekeken kunnen worden en informatie over het kijken van tv-zenders met VPN, kunt u lezen in dit eerder gepubliceerd artikel.

   

  Aanvangstijden

  Dit zijn de aanvangstijden van de Formule 1-onderdelen die op zaterdag en zondag in Frankrijk plaatsvinden:

   

  • zaterdag 23 juli 13.00 uur – derde vrije training
  • zaterdag 23 juli 16.00 uur – kwalificatie
  • zondag 24 juli 15.00 uur - race
  ViaplayViaplay GroupF1 TV ProVPNFormule 1

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)