Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?

  De Formule 1 Grand Prix van Brazilië is de volgende race waar de titelkandidaten Max Verstappen en Lewis Hamilton de rechtstreekse confrontatie aangaan.
  Jarco Kriek
  12 november 2021
  comments 2
  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?
  Foto ProShots

  In Brazilië wordt door Formule 1 wederom geëxperimenteerd met de sprintrace. Dit betekent dat voor een coureur dit weekend maximaal 29 punten voor het wereldkampioenklassement te verdienen zijn. Bij de sprintrace op zaterdag zijn voor de winnaar drie punten te verdienen. De nummer twee krijgt twee punten en de nummer drie één punt. Daarnaast is de uitslag van de sprintrace de startvolgorde voor de race op zondag.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de sprintrace Formule 1 Grand Prix van Brazilië zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is via de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De sprintrace wordt op zaterdag gereden. De kwalificatie voor de sprintrace vindt hierdoor op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 12 november 16.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 12 november 19.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 20.00 uur – Kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 13 november 16.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 13 november 19.30 uur – Voorbeschouwing sprintrace
  • Zaterdag 13 november 20.30 uur – Sprintrace
  • Zondag 14 november 18.00 uur - Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)