Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?

  De Formule 1 Grand Prix van Brazilië is de volgende race waar de titelkandidaten Max Verstappen en Lewis Hamilton de rechtstreekse confrontatie aangaan.
  Jarco Kriek
  12 november 2021
  comments 2
  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?
  Foto ProShots

  In Brazilië wordt door Formule 1 wederom geëxperimenteerd met de sprintrace. Dit betekent dat voor een coureur dit weekend maximaal 29 punten voor het wereldkampioenklassement te verdienen zijn. Bij de sprintrace op zaterdag zijn voor de winnaar drie punten te verdienen. De nummer twee krijgt twee punten en de nummer drie één punt. Daarnaast is de uitslag van de sprintrace de startvolgorde voor de race op zondag.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de sprintrace Formule 1 Grand Prix van Brazilië zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is via de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De sprintrace wordt op zaterdag gereden. De kwalificatie voor de sprintrace vindt hierdoor op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 12 november 16.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 12 november 19.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 20.00 uur – Kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 13 november 16.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 13 november 19.30 uur – Voorbeschouwing sprintrace
  • Zaterdag 13 november 20.30 uur – Sprintrace
  • Zondag 14 november 18.00 uur - Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)