Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?

  De Formule 1 Grand Prix van Brazilië is de volgende race waar de titelkandidaten Max Verstappen en Lewis Hamilton de rechtstreekse confrontatie aangaan.
  Jarco Kriek
  12 november 2021
  comments 2
  Hoe laat begint de race Formule 1 Grand Prix Brazilië?
  Foto ProShots

  In Brazilië wordt door Formule 1 wederom geëxperimenteerd met de sprintrace. Dit betekent dat voor een coureur dit weekend maximaal 29 punten voor het wereldkampioenklassement te verdienen zijn. Bij de sprintrace op zaterdag zijn voor de winnaar drie punten te verdienen. De nummer twee krijgt twee punten en de nummer drie één punt. Daarnaast is de uitslag van de sprintrace de startvolgorde voor de race op zondag.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de sprintrace Formule 1 Grand Prix van Brazilië zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is via de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De sprintrace wordt op zaterdag gereden. De kwalificatie voor de sprintrace vindt hierdoor op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 12 november 16.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 12 november 19.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 20.00 uur – Kwalificatie
  • Vrijdag 12 november 22.30 uur – Formule 1 Café
  • Zaterdag 13 november 16.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 13 november 19.30 uur – Voorbeschouwing sprintrace
  • Zaterdag 13 november 20.30 uur – Sprintrace
  • Zondag 14 november 18.00 uur - Race
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)