Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?

  Het Formule 1-seizoen 2022 begint dit weekend met de Grand Prix van Bahrein. Dit jaar zijn er vele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren.
  Jarco Kriek
  18 maart 2022
  comments 6
  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?
  Foto Getty Images

  Grotere banden en een uitgaveplafond die voor iedere renstal hetzelfde is, moeten ervoor zorgen dat het speelveld meer gelijkwaardig wordt. De grote vraag is of ook dit jaar weer een tweestrijd ontstaat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

   

  Viaplay

  Er zijn ook wijzigingen bij het live kijken van Formule 1 Grand Prixes. De uitzendrechten zijn voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Het voordeel van het kopen van het Viaplay-abonnement bij een provider is tweeledig. Providers kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen. Daarnaast kan Formule 1 tijdelijk maar in ieder geval tot 1 augustus via een lineair kanaal bekeken worden.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekenden zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Hoe laat beginnen de onderdelen in Bahrein?

   

  Dit zijn de aanvangstijden van de diverse onderdelen van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein.

   

  • 18 maart 16.00 uur – Vrije training 2
  • 19 maart 13.00 uur – Vrije training 3
  • 19 maart 16.00 uur – Kwalificatie
  • 20 maart 16.00 uur – Race
  ViaplayNordic Entertainment GroupNENTF1 TV PROF1TV PROFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview