Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?

  Het Formule 1-seizoen 2022 begint dit weekend met de Grand Prix van Bahrein. Dit jaar zijn er vele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren.
  Jarco Kriek
  18 march 2022
  comments 6
  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?
  Foto Getty Images

  Grotere banden en een uitgaveplafond die voor iedere renstal hetzelfde is, moeten ervoor zorgen dat het speelveld meer gelijkwaardig wordt. De grote vraag is of ook dit jaar weer een tweestrijd ontstaat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

   

  Viaplay

  Er zijn ook wijzigingen bij het live kijken van Formule 1 Grand Prixes. De uitzendrechten zijn voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Het voordeel van het kopen van het Viaplay-abonnement bij een provider is tweeledig. Providers kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen. Daarnaast kan Formule 1 tijdelijk maar in ieder geval tot 1 augustus via een lineair kanaal bekeken worden.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekenden zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Hoe laat beginnen de onderdelen in Bahrein?

   

  Dit zijn de aanvangstijden van de diverse onderdelen van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein.

   

  • 18 maart 16.00 uur – Vrije training 2
  • 19 maart 13.00 uur – Vrije training 3
  • 19 maart 16.00 uur – Kwalificatie
  • 20 maart 16.00 uur – Race
  ViaplayNordic Entertainment GroupNENTF1 TV PROF1TV PROFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview