Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?

  Het Formule 1-seizoen 2022 begint dit weekend met de Grand Prix van Bahrein. Dit jaar zijn er vele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren.
  Jarco Kriek
  18 maart 2022
  comments 6
  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?
  Foto Getty Images

  Grotere banden en een uitgaveplafond die voor iedere renstal hetzelfde is, moeten ervoor zorgen dat het speelveld meer gelijkwaardig wordt. De grote vraag is of ook dit jaar weer een tweestrijd ontstaat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

   

  Viaplay" target="_blank">Viaplay

  Er zijn ook wijzigingen bij het live kijken van Formule 1 Grand Prixes. De uitzendrechten zijn voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Het voordeel van het kopen van het Viaplay-abonnement bij een provider is tweeledig. Providers kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen. Daarnaast kan Formule 1 tijdelijk maar in ieder geval tot 1 augustus via een lineair kanaal bekeken worden.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekenden zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Hoe laat beginnen de onderdelen in Bahrein?

   

  Dit zijn de aanvangstijden van de diverse onderdelen van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein.

   

  • 18 maart 16.00 uur – Vrije training 2
  • 19 maart 13.00 uur – Vrije training 3
  • 19 maart 16.00 uur – Kwalificatie
  • 20 maart 16.00 uur – Race
  ViaplayNordic Entertainment GroupNENTF1 TV PROF1TV PROFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)