Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?

  Het Formule 1-seizoen 2022 begint dit weekend met de Grand Prix van Bahrein. Dit jaar zijn er vele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren.
  Jarco Kriek
  18 march 2022
  comments 6
  Hoe laat en op welke manier kijk je Formule 1 Grand Prix Bahrein?
  Foto Getty Images

  Grotere banden en een uitgaveplafond die voor iedere renstal hetzelfde is, moeten ervoor zorgen dat het speelveld meer gelijkwaardig wordt. De grote vraag is of ook dit jaar weer een tweestrijd ontstaat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

   

  Viaplay

  Er zijn ook wijzigingen bij het live kijken van Formule 1 Grand Prixes. De uitzendrechten zijn voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Het voordeel van het kopen van het Viaplay-abonnement bij een provider is tweeledig. Providers kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen. Daarnaast kan Formule 1 tijdelijk maar in ieder geval tot 1 augustus via een lineair kanaal bekeken worden.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekenden zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Hoe laat beginnen de onderdelen in Bahrein?

   

  Dit zijn de aanvangstijden van de diverse onderdelen van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein.

   

  • 18 maart 16.00 uur – Vrije training 2
  • 19 maart 13.00 uur – Vrije training 3
  • 19 maart 16.00 uur – Kwalificatie
  • 20 maart 16.00 uur – Race
  ViaplayNordic Entertainment GroupNENTF1 TV PROF1TV PROFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)