Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Holland's got Talent viert tienjarig jubileum

    Holland's got talent keert begin januari weer terug op de buis. De talentenjacht viert een jubileum: dit is het tiende seizoen.
    Jan-Hein Visser
    13 december 2018
    comments 0
    Holland's got Talent viert tienjarig jubileum
    Foto ANP

    Holland's Got Talent is vanaf 5 januari weer te zien bij RTL 4. De tiende serie van de show kent een nieuwe presentator: Humberto Tan neemt dit nu voor zijn rekening. Paul de Leeuw, die sinds kort onder contract staat bij RTL, neemt voor het eerst plaats achter de jurytafel, naast de vertrouwde gezichten van Angela Groothuizen, Dan Karaty en Chantal Janzen. Het format van de show is in veel landen populair. Zo kent het een Arabische versie die op MBC is te zien. De Britse versie op ITV en de Amerikaanse versie op NBC, beide met geestelijk vader Simon Cowell in de jury, staan ook altijd garant voor zeer hoge kijkcijfers. De Nederlandse zangeres Glennis Grace kwam bij America's Got Talent het afgelopen seizoen zeer ver. Die show trok vele miljoenen kijkers.

    Kim HollandAmerica's got talentBritain's got talentChantal JanszenHumberto TanPaul de LeeuwAngela GroothuizenRTL 4ITVRTLNBCGlennis Grace

    Reacties

  1. TV-TIP Bijbelen met Sterren

    Bijbelen met Sterren
    NPO 2 om 23:39 uur
    Sierduiken, dansen, bloemschikken, kunstschaatsen: bekende Nederlanders zijn van alle markten thuis als een programma ze opbelt. In Bijbelen met Sterren nemen Lenny Kuhr, Berget Lewis en URK!-ster Teun Föhn Bijbelteksten door, onder leiding van dominee Anne-Meta Kobes. Extra nadruk ligt dit seizoen op de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren. Hebben deze feestdagen anno 2024 nog betekenis? Bastiaan Ragas deed in het vorige seizoen mee, en is nu ingevlogen om de Bijbelverhalen te vertellen.

    Interview