Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Huidige klanten van Tweak krijgen advies bij overstap Stipte

  Na Freedom Internet biedt nu ook Stipte huidige Tweak-klanten advies als ze de overstapaanbieding van Odido naast zich neerleggen en kiezen voor Stipte.
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 1
  Huidige klanten van Tweak krijgen advies bij overstap Stipte
  Foto Getty Images

  Odido (voorheen T-Mobile) trekt begin 2024 de stekker uit Tweak. Klanten van deze provider worden hiervan binnenkort op de hoogte gebracht. Daarbij krijgen zij van Odido een overstapaanbod om het abonnement om te zetten naar Odido. Stipte stelt dat het na deze aankondiging inmiddels tientallen telefonische vragen van Tweak-klanten heeft ontvangen. Bij dergelijke telefoongesprekken wordt de vraag gesteld wat Stipte voor de huidige Tweak-klant kan betekenen.

   

  Welkom

  “Uiteraard willen wij deze klanten ook kennis laten maken met onze Stipte service. Daarom vragen wij de klanten van Tweak, die nu noodgedwongen een andere provider moeten zoeken, contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken of Stipte ook voor u een mooi aanbod heeft. Zowel voor internet-only als voor ons Alles-In-1 pakket, bent u bij ons aan het juiste adres”, zo laat Stipte weten.

   

  Advies

  Stipte stelt een betrouwbare provider te zijn die service hoog in het vaandel heeft en de deuren wijd openzet voor huidige Tweak-klanten die niet wensen over te stappen naar Odido. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen door een e-mail te sturen naar administratie@stipte.nl. Stipte geeft daarna advies op maat.

  StipteTweakOdidotvtelevisieinternetoverstappenglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)