Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Huidige klanten van Tweak krijgen advies bij overstap Stipte

    Na Freedom Internet biedt nu ook Stipte huidige Tweak-klanten advies als ze de overstapaanbieding van Odido naast zich neerleggen en kiezen voor Stipte.
    Jarco Kriek
    11 oktober 2023
    comments 1
    Huidige klanten van Tweak krijgen advies bij overstap Stipte
    Foto Getty Images

    Odido (voorheen T-Mobile) trekt begin 2024 de stekker uit Tweak. Klanten van deze provider worden hiervan binnenkort op de hoogte gebracht. Daarbij krijgen zij van Odido een overstapaanbod om het abonnement om te zetten naar Odido. Stipte stelt dat het na deze aankondiging inmiddels tientallen telefonische vragen van Tweak-klanten heeft ontvangen. Bij dergelijke telefoongesprekken wordt de vraag gesteld wat Stipte voor de huidige Tweak-klant kan betekenen.

     

    Welkom

    “Uiteraard willen wij deze klanten ook kennis laten maken met onze Stipte service. Daarom vragen wij de klanten van Tweak, die nu noodgedwongen een andere provider moeten zoeken, contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken of Stipte ook voor u een mooi aanbod heeft. Zowel voor internet-only als voor ons Alles-In-1 pakket, bent u bij ons aan het juiste adres”, zo laat Stipte weten.

     

    Advies

    Stipte stelt een betrouwbare provider te zijn die service hoog in het vaandel heeft en de deuren wijd openzet voor huidige Tweak-klanten die niet wensen over te stappen naar Odido. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen door een e-mail te sturen naar administratie@stipte.nl. Stipte geeft daarna advies op maat.

    StipteTweakOdidotvtelevisieinternetoverstappenglasvezel

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview