Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Johan Derksen blijft: dagelijks programma Veronica Inside-trio op SBS6’

  De kogel lijkt door de kerk. Johan Derksen blijft bij Talpa Network en tekent een nieuw tweejarig contract.
  Jarco Kriek
  20 september 2021
  comments 5
  ‘Johan Derksen blijft: dagelijks programma Veronica Inside-trio op SBS6’
  Foto Getty Images

  Het is volgens het Algemeen Dagblad John de Mol zelf die het Veronica Inside-trio onder druk zet. De keuze is simpel: een dagelijks programma van een uur op SBS6 of helemaal niets. In het laatste geval zou niet alleen Johan Derksen bij Veronica Inside vertrekken, maar zou het gehele programma inclusief Wilfred Genee en René van der Gijp bij Talpa de biezen moeten pakken. Johan Derksen – die een dagelijkse talkshow over meer dan alleen voetbal al langer ziet zitten – ging als eerste overstag. René van der Gijp volgende snel daarna. Het was alleen Wilfred Genee die wat langer moest nadenken. Maar volgens het AD ging de presentator eind vorige week uiteindelijk akkoord.

   

  Oranjezomer

  Het nieuwe dagelijkse programma wordt vanaf januari op SBS6 geprogrammeerd tussen 21.30 en 22.30 uur. Daarbij geldt als voorbeeld het dagelijkse zomerprogramma De Oranjezomer dat tijdens het EK voetbal, Tour de France en Olympische Spelen drie maanden lang aaneengesloten dagelijks op SBS6 werd uitgezonden. Gemiddeld keken er dagelijks rond de 800.000 kijkers naar dit programma. Voor de makers Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen werd in deze periode eveneens duidelijk dat een dagelijks programma maken voor hen minder belastend was dan eerder gedacht. Het is nog onduidelijk wat er met het radioprogramma van Wilfred Genee op Radio Veronica gaat gebeuren. Een groot deel tijdens De Oranjezomer was Genee met vakantie bij zijn ochtendprogramma op Radio Veronica. Tijdens het EK voetbal werd het programma van de ochtend naar de middag verschoven.

  Veronica InsideWilfred GeneeRené van der GijpJohan DerksenTalpaTalpa NetworkJohn de MolSBS6

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Dwars door de Lage Landen

  Dwars door de Lage Landen
  NPO 2 om 20:25 uur
  Na bijna 700 kilometer, is het einde in zicht. Een van de laatste stops is de Achterhoek, waar Arnout en co door een agressieve buizerd worden verwelkomd.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Door de torenhoge huizenprijzen worden Remco en Lean noodgedwongen hun geliefde Slotervaart uitgejaagd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)