Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Johan Derksen blijft: dagelijks programma Veronica Inside-trio op SBS6’

  De kogel lijkt door de kerk. Johan Derksen blijft bij Talpa Network en tekent een nieuw tweejarig contract.
  Jarco Kriek
  20 september 2021
  comments 5
  ‘Johan Derksen blijft: dagelijks programma Veronica Inside-trio op SBS6’
  Foto Getty Images

  Het is volgens het Algemeen Dagblad John de Mol zelf die het Veronica Inside-trio onder druk zet. De keuze is simpel: een dagelijks programma van een uur op SBS6 of helemaal niets. In het laatste geval zou niet alleen Johan Derksen bij Veronica Inside vertrekken, maar zou het gehele programma inclusief Wilfred Genee en René van der Gijp bij Talpa de biezen moeten pakken. Johan Derksen – die een dagelijkse talkshow over meer dan alleen voetbal al langer ziet zitten – ging als eerste overstag. René van der Gijp volgende snel daarna. Het was alleen Wilfred Genee die wat langer moest nadenken. Maar volgens het AD ging de presentator eind vorige week uiteindelijk akkoord.

   

  Oranjezomer

  Het nieuwe dagelijkse programma wordt vanaf januari op SBS6 geprogrammeerd tussen 21.30 en 22.30 uur. Daarbij geldt als voorbeeld het dagelijkse zomerprogramma De Oranjezomer dat tijdens het EK voetbal, Tour de France en Olympische Spelen drie maanden lang aaneengesloten dagelijks op SBS6 werd uitgezonden. Gemiddeld keken er dagelijks rond de 800.000 kijkers naar dit programma. Voor de makers Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen werd in deze periode eveneens duidelijk dat een dagelijks programma maken voor hen minder belastend was dan eerder gedacht. Het is nog onduidelijk wat er met het radioprogramma van Wilfred Genee op Radio Veronica gaat gebeuren. Een groot deel tijdens De Oranjezomer was Genee met vakantie bij zijn ochtendprogramma op Radio Veronica. Tijdens het EK voetbal werd het programma van de ochtend naar de middag verschoven.

  Veronica InsideWilfred GeneeRené van der GijpJohan DerksenTalpaTalpa NetworkJohn de MolSBS6

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)