1. Nieuws

  John de Mol trekt stekker uit GLORY kickboksen bij Talpa

  Talpa stopt per direct met het uitzenden van kickboksevenementen die onder de vlag van GLORY worden uitgezonden.
  Jarco Kriek
  26 august 2020
  comments 0
  John de Mol trekt stekker uit GLORY kickboksen bij Talpa
  Foto ProShots

  GLORY is sinds 2018 in Nederland bij Talpa te zien. De evenementen werden vooral op de tv-zenders Veronica en SBS9 uitgezonden. Online konden Nederlanders via OTT-dienst KIJK kijken. De vechtsportsite MMA DNA maakte als eerste het nieuws bekend dat Talpa Network de lopende overeenkomst eenzijdig heeft opgezegd. Het mediabedrijf heeft het nieuws vandaag aan onder meer Nu.nl en AD bevestigd. Over de reden van het besluit bestaat nog enige onduidelijkheid. Een woordvoerster van Talpa Network laat aan Nu.nl weten niet op de inhoudelijke redenen te willen ingaan. Aan het AD wordt gemeld dat kijkcijfers een rol bij het besluit hebben gespeeld. Nederlanders lopen alleen warm voor evenementen waarbij Nico Verhoeven en Badr Hari tegen elkaar strijden. Naar het laatste gevecht tussen beide kemphanen keken ruim 3,5 miljoen mensen. Maar de overige evenementen werden veel minder bekeken.

   

  Onrust bij GLORY

  GLORY wordt in Nederland al vele jaren live uitgezonden. Voordat de kickbokswedstrijden in 2018 naar Talpa verhuisden, waren deze al eerder bij Ziggo Sport en Spike TV te zien. Bij Talpa moest GLORY naast voetbal een van de pijlers van de sportprogrammering worden. Deze rol heeft het – behouders evenementen met Nico Verhoeven en Badr Hari – nooit weten te vervullen. Het gaat – mede door de coronavirus – slecht met GLORY. De Nederlandse tak van de organisatie is onlangs door de rechter failliet verklaard. De internationale hoofdorganisatie zit in financieel zwaar weer. De schuldenlast is tot 90 miljoen euro opgelopen. Hierna volgde een overname onder verdachte omstandigheden. Na de doorstart verhuisde het hoofdkantoor van Singapore naar London.

  TalpaTalpa NetworkJohn de MolVeronicaSBS9GLORYkickboksenRico VerhoevenBadr Hari

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • The Best of Decade Collection met Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max

   Win The Best of Decade Collection dvd-box

   De periode van pepernoten, kerstkransjes en lekker wegkruipen op de bank is alweer bijna aangebroken en daarom heeft Warner Home Video een bijzondere The Best of Decade Collection uitgebracht. Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max zijn enkele van de beste films van het afgelopen decennium en Totaal TV mag deze box vol topfilms drie keer weggeven.

  TV-TIP Mission: Impossible 2

  Mission: Impossible 2
  RTL 7 om 20:00 uur
  Geheim agent Ethan Hunt krijgt de opdracht om een dodelijk, genetisch gemanipuleerd virus op te sporen en te vernietigen, voordat zijn ex-collega Sean Ambrose het in handen krijgt. Ambrose wil met het virus een epidemie veroorzaken. Hunt roept de hulp in van de ex-vriendin van Ambrose, de beeldschone dievegge Nyah.

  TV-TIP The Conjuring

  The Conjuring
  Veronica om 20:00 uur
  Het gezin Perron verhuist in 1971 naar een oud landhuis op Rhode Island. De toekomst ziet er rooskleurig uit, totdat vreemde gebeurtenissen een einde aan de idylle maken. Hun huis wordt bewoond door een duister wezen. Paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren worden op de zaak gezet.

  Interview

  • The Undoing Hugh Grant

   Hugh Grant

   The Undoing

   Hugh Grant werd groot als de ietwat onhandige goedzak in een rits aan romantische komedies. Inmiddels kiest de onlangs zestig geworden acteur andere rollen, zoals in drama-miniserie The Undoing.
   Reacties0 reactie(s)