Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Kickboksen: Hoe is titelstrijd Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik live te volgen?

    Het gevecht tijdens het Collision 3-evenement is de Glory titelstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik dat rond 22.00 uur in het Gelredome in Arnhem begint.
    Jarco Kriek
    22 october 2021
    comments 0
    Kickboksen: Hoe is titelstrijd Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik live te volgen?
    Foto Getty Images

    Voorafgaand aan deze titelstrijd is het voorprogramma gevuld met diverse kickbokswedstrijden die onder de noemer Glory 79 gevochten worden. Al deze wedstrijden zijn in Nederland live en gratis te volgen via streamingdienst KIJK.nl van Talpa Network. Het eerste gevecht begint om 18.00 uur.

     

    Collision 3

    De titelstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is echter niet via KIJK.nl live te volgen. Glory heeft de uitzendrechten namelijk exclusief in eigen hand gehouden. Dit betekent dat het gevecht niet bij distributeurs als Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile via zenders als Ziggo Sport en Spike te zien is. Om het gevecht live te volgen, dient een pay per view-toegangsbewijs gekocht te worden om online via de stream van Glory te kijken. Dit online toegangsbewijs kost €19,99. Het toegangsbewijs kan op de site van Glory worden gekocht.

    GlorykickboksenRico Verhoevenonlinepay per viewuitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP The Age of Nature

    The Age of Nature
    NPO 2 om 17:06 uur
    Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

    TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

    Vier Handen Op Eén Buik
    NPO 3 om 20:25 uur
    Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

    Interview