Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kijk Formule 1 legaal en gratis met F1 TV

  De tijd dat we live Formule 1 konden kijken met een standaard basispakket en zonder extra abonnement ligt achter ons. Maar dit weekend is het tijdelijk weer mogelijk.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 2
  Kijk Formule 1 legaal en gratis met F1 TV
  Foto Getty Images

  Tot eind 2021 konden Ziggo-klanten met een basisabonnement zonder betaling alle races van de Formule 1 live bekijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Kijkers met een abonnement bij andere providers - zoals KPN. T-Mobile, Delta, Caiway en Canal Digitaal - moesten wel een aanvullend abonnement afsluiten om naar Formule 1 te kijken. Vóór 2012 werd Formule 1 op een open net-kanaal uitgezonden via RTL en SBS en kon er dus ook zonder extra abonnement naar Formule 1 worden gekeken.

   

  Gratis weekend

  Nu is de situatie anders. Iedereen moet extra betalen om met Nederlands commentaar via een Nederlands abonnement Formule 1 te kijken. De uitzendrechten zijn namelijk van VodafoneZiggo (Ziggo/Ziggo Sport) verhuisd naar Viaplay. Daarnaast is in Nederland de eigen streamingdienst F1 TV van de eigenaar van Formule 1 FOM/Liberty Media beschikbaar. Een jaarabonnement op F1 TV Pro kost €64,99. Tot 6 maart kan er echter gebruik worden gemaakt van een proefperiode van zeven dagen gratis kijken. Hierdoor kan het eerste Formule 1-weekend van 2023 in Bahrein helemaal gratis live worden bekeken. Vergeet overigens niet om binnen deze proefperiode het abonnement stop te zetten, anders wordt het verschuldigde jaarbedrag via de creditcard verrekend.

   

  Bekijk hier de begintijden van het Formule 1-weekend in Bahrein

  F1 TVOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)