Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kijk Formule 1 legaal en gratis met F1 TV

  De tijd dat we live Formule 1 konden kijken met een standaard basispakket en zonder extra abonnement ligt achter ons. Maar dit weekend is het tijdelijk weer mogelijk.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 2
  Kijk Formule 1 legaal en gratis met F1 TV
  Foto Getty Images

  Tot eind 2021 konden Ziggo-klanten met een basisabonnement zonder betaling alle races van de Formule 1 live bekijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Kijkers met een abonnement bij andere providers - zoals KPN. T-Mobile, Delta, Caiway en Canal Digitaal - moesten wel een aanvullend abonnement afsluiten om naar Formule 1 te kijken. Vóór 2012 werd Formule 1 op een open net-kanaal uitgezonden via RTL en SBS en kon er dus ook zonder extra abonnement naar Formule 1 worden gekeken.

   

  Gratis weekend

  Nu is de situatie anders. Iedereen moet extra betalen om met Nederlands commentaar via een Nederlands abonnement Formule 1 te kijken. De uitzendrechten zijn namelijk van VodafoneZiggo (Ziggo/Ziggo Sport) verhuisd naar Viaplay. Daarnaast is in Nederland de eigen streamingdienst F1 TV van de eigenaar van Formule 1 FOM/Liberty Media beschikbaar. Een jaarabonnement op F1 TV Pro kost €64,99. Tot 6 maart kan er echter gebruik worden gemaakt van een proefperiode van zeven dagen gratis kijken. Hierdoor kan het eerste Formule 1-weekend van 2023 in Bahrein helemaal gratis live worden bekeken. Vergeet overigens niet om binnen deze proefperiode het abonnement stop te zetten, anders wordt het verschuldigde jaarbedrag via de creditcard verrekend.

   

  Bekijk hier de begintijden van het Formule 1-weekend in Bahrein

  F1 TVOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)