1. Nieuws

    Kijkcijfers Heel Holland bakt rijzen de pan uit

    Heel Holland bakt scoort enorm hoge kijkcijfers. Het bakprogramma van Omroep Max op NPO1 is ruim boven de drie miljoen uitgekomen. Daar komen nog veel online en uitgestelde kijkers bij.
    Jan-Hein Visser
    31 december 2018
    comments 2
    Kijkcijfers Heel Holland bakt rijzen de pan uit
    Foto ANP

    De NPO kan terugkijken op een succesvol jaar 2018 voor wat betreft de kijkcijfers. Met Heel Holland bakt en Boer zoekt vrouw  is het vooral NPO1 dat regelmatig op het lineaire kanaal en -uitzendtijdstip meer dan drie miljoen kijkers wist te trekken. Kijkcijfers waar John de Mol voorlopig alleen van kan dromen. De kijkcijfers van zijn grootste hitformat The Voice of Holland zijn weliswaar nog altijd hoog, maar niet meer zo goed als bij vorige edities, laat staan dat ze die van de NPO benaderen. SKO telde op 30 december voor Heel Holland bakt op NPO1 ruim 3,1 miljoen kijkers.

    Heel Holland BaktVoice of HollandTalpaJohn de MolOmroep MazNPO1KijkckijkcijfersBoer zoekt vrouw

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Bad Boys For Life

      5X2 KAARTEN BAD BOYS FOR LIFE

      Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes voor deze actiefilm weggeven.

    TV-TIP TOTO KNVB Beker

    TOTO KNVB Beker
    FOX Sports 3 om 07:41 uur
    Kevin Hofland won in 2008 met Feyenoord de KNVB-beker. Trainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard zal daarom goed naar zijn assistent moeten luisteren.

    TV-TIP Married at First Sight

    Married at First Sight
    RTL 4 om 16:06 uur
    Een nieuw koppel ontmoet elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Slaat de vonk over? Het lijkt in ieder geval wel te klikken tussen Thierry en Sanne.

    Interview

    • Netflix Original Ares Lisa Smit

      Lisa Smit

      Ares

      Lisa Smit (26) speelt een van de hoofdrollen in de eerste Nederlandse Netflix-original serie Ares, die vanaf 17 januari te bekijken is. Deze psychologische horrorserie telt acht afleveringen en wordt in meer dan 190 landen uitgebracht!
      Reacties0 reactie(s)