Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt mogelijkheid extra korting bij 1 Gb/s-abonnement

  KPN introduceert per direct de mogelijkheid tot vijf euro extra korting als een 1Gb/s internetabonnement wordt gecombineerd met Netflix.
  Jarco Kriek
  11 april 2023
  comments 0
  KPN biedt mogelijkheid extra korting bij 1 Gb/s-abonnement
  Foto Getty Images

  KPN biedt zijn klanten al langere tijd de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op streamingdiensten, waaronder Netflix. Het nieuwe combipakket 1 Gb/s Internet + Netflix is vanaf vandaag verkrijgbaar. KPN geeft bij dit abonnement vijf euro per maand korting op de losse prijs van het internetabonnement en een Netflix-abonnement. De korting wordt alleen berekend bij afname van het snelste internetabonnement via glasvezel en het Netflix standaard of premium-abonnement. Deze korting staat los van de entertainmentkorting die KPN blijft aanbieden als een klant meerdere abonnementen combineert.

   

  Extra korting

  Het combi-abonnement met 1 Gb/s internet en het standaard-abonnement op Netflix gaat inclusief korting €59,40 per maand kosten. Wie dit abonnement neemt krijgt de eerste zes maanden het combi-abonnement voor 40 euro per maand aangeboden. Dit abonnement kan ook worden aangevuld met een traditioneel tv-abonnement of andere streamingdiensten. Tevens is het mogelijk om alleen een TV+ Android TV mediaspeler bij het abonnement te huren. De mogelijkheden voor het samenstellen van het combi-abonnement vindt u hier.

   

  Concurrenten

  Met het nieuwe combi-abonnement voert KPN de druk op concurrenten op de gigabit-internetmarkt verder op. Enkele weken geleden verlaagde KPN bij de introductie van TV+ al de prijzen van de internetabonnementen. Onduidelijk is nog hoe KPN omgaat met de hoge inflatie over het jaar 2022 in combinatie met de jaarlijkse prijsaanpassing. T-Mobile heeft de prijs van alle abonnementen inmiddels met 8,6 procent verhoogd, en Ziggo heeft aangekondigd de prijs van abonnementen gemiddeld met 8,5 procent te verhogen. Het goedkoopste abonnement wordt bij Ziggo tien procent duurder. De prijsstijging van het GIGA-abonnement blijft onder de twee procent. De maximale prijsstijging bij Ziggo bedraagt €7,75 per maand.

   

  Omzeilen

  Wie bij KPN het nieuwe 1 Gb/s internet + Netflix combi-abonnement neemt is in ieder geval het komende halfjaar verzekerd dat er geen prijsstijging gaat plaatsvinden, omdat KPN dit abonnement de eerste zes maanden tegen een verlaagde actieprijs levert.

  KPNTV+internetgigabitNetflixtvtelevisieOTTonlinestreamingdienstcombi-abonnementabonnementkorting

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)