Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt nieuwe klanten korting, gratis SuperWifi of iPad

  In een dynamische markt proberen providers als Ziggo, KPN en Odido nieuwe klanten te werven. KPN heeft de nieuwe weekenddeals bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  10 november 2023
  comments 1
  KPN biedt nieuwe klanten korting, gratis SuperWifi of iPad
  Foto Getty Images

  Nieuwe klanten krijgen van KPN dit weekend bij het afsluiten van een abonnement voor tv en internet de keuze uit diverse welkomstbonussen. Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement krijgt een nieuwe klant gratis (zo lang de voorraad strekt) een iPad van de negende generatie met een beeldschermformaat van 10,2 inch en opslagcapaciteit van 64GB ter waarde van 439 euro.

   

  Jaarabonnement

  Bij een abonnement met een vaste contractperiode van een jaar kan worden gekozen worden tussen zes maanden de standaard abonnementskosten voor 35 euro per maand of twee gratis SuperWifi-punten ter waarde van 199 euro.

  KPNtvtelevisieinternetactiewelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview