Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt nieuwe klanten korting, gratis SuperWifi of iPad

  In een dynamische markt proberen providers als Ziggo, KPN en Odido nieuwe klanten te werven. KPN heeft de nieuwe weekenddeals bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  10 november 2023
  comments 1
  KPN biedt nieuwe klanten korting, gratis SuperWifi of iPad
  Foto Getty Images

  Nieuwe klanten krijgen van KPN dit weekend bij het afsluiten van een abonnement voor tv en internet de keuze uit diverse welkomstbonussen. Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement krijgt een nieuwe klant gratis (zo lang de voorraad strekt) een iPad van de negende generatie met een beeldschermformaat van 10,2 inch en opslagcapaciteit van 64GB ter waarde van 439 euro.

   

  Jaarabonnement

  Bij een abonnement met een vaste contractperiode van een jaar kan worden gekozen worden tussen zes maanden de standaard abonnementskosten voor 35 euro per maand of twee gratis SuperWifi-punten ter waarde van 199 euro.

  KPNtvtelevisieinternetactiewelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)