Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket

  KPN biedt al enige tijd klanten die zowel vaste als mobiele diensten bij het telecombedrijf kopen extra voordelen en kortingen. Dit aanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2021
  comments 8
  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket
  Foto ProShots

  Wie bij hetzelfde bedrijf zowel vaste als mobiele diensten koopt, wordt een converged-klant genoemd. Aanbieders zoals VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile proberen Nederlanders te overwegen om bij hen zowel een vast als mobiel abonnement te kopen. Om dit voor klanten aantrekkelijk te maken, worden gratis diensten en kortingen aangeboden.

   

  Meer gratis bij KPN

  KPN breidt het aantal extraatjes uit voor Nederlanders die bij het telecombedrijf zowel vaste als mobiele diensten kopen. Naast onderling gratis bellen, het delen van data (MB’s) tussen meerdere abonnementen, tot €7,50 per maand korting op het mobiele abonnement en €2,50 per maand entertainmentkorting op een aanvullend abonnement zoals ESPN Compleet, Film1, Netflix of Spotify krijgen converged-klanten nu als extra gratis toegang tot het Pluspakket van Interactieve TV. Het Pluspakket biedt naast meer dan 25 extra lineaire zenders ook honderden films en afleveringen van series die via video on demand zonder extra kosten onbeperkt te bekijken zijn.

  KPNXS4Alltvtelevisieinternetvastmobielabonnementconverged

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)