Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket

  KPN biedt al enige tijd klanten die zowel vaste als mobiele diensten bij het telecombedrijf kopen extra voordelen en kortingen. Dit aanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  25 october 2021
  comments 8
  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket
  Foto ProShots

  Wie bij hetzelfde bedrijf zowel vaste als mobiele diensten koopt, wordt een converged-klant genoemd. Aanbieders zoals VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile proberen Nederlanders te overwegen om bij hen zowel een vast als mobiel abonnement te kopen. Om dit voor klanten aantrekkelijk te maken, worden gratis diensten en kortingen aangeboden.

   

  Meer gratis bij KPN

  KPN breidt het aantal extraatjes uit voor Nederlanders die bij het telecombedrijf zowel vaste als mobiele diensten kopen. Naast onderling gratis bellen, het delen van data (MB’s) tussen meerdere abonnementen, tot €7,50 per maand korting op het mobiele abonnement en €2,50 per maand entertainmentkorting op een aanvullend abonnement zoals ESPN Compleet, Film1, Netflix of Spotify krijgen converged-klanten nu als extra gratis toegang tot het Pluspakket van Interactieve TV. Het Pluspakket biedt naast meer dan 25 extra lineaire zenders ook honderden films en afleveringen van series die via video on demand zonder extra kosten onbeperkt te bekijken zijn.

  KPNXS4Alltvtelevisieinternetvastmobielabonnementconverged

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview