Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket

  KPN biedt al enige tijd klanten die zowel vaste als mobiele diensten bij het telecombedrijf kopen extra voordelen en kortingen. Dit aanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  25 october 2021
  comments 8
  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket
  Foto ProShots

  Wie bij hetzelfde bedrijf zowel vaste als mobiele diensten koopt, wordt een converged-klant genoemd. Aanbieders zoals VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile proberen Nederlanders te overwegen om bij hen zowel een vast als mobiel abonnement te kopen. Om dit voor klanten aantrekkelijk te maken, worden gratis diensten en kortingen aangeboden.

   

  Meer gratis bij KPN

  KPN breidt het aantal extraatjes uit voor Nederlanders die bij het telecombedrijf zowel vaste als mobiele diensten kopen. Naast onderling gratis bellen, het delen van data (MB’s) tussen meerdere abonnementen, tot €7,50 per maand korting op het mobiele abonnement en €2,50 per maand entertainmentkorting op een aanvullend abonnement zoals ESPN Compleet, Film1, Netflix of Spotify krijgen converged-klanten nu als extra gratis toegang tot het Pluspakket van Interactieve TV. Het Pluspakket biedt naast meer dan 25 extra lineaire zenders ook honderden films en afleveringen van series die via video on demand zonder extra kosten onbeperkt te bekijken zijn.

  KPNXS4Alltvtelevisieinternetvastmobielabonnementconverged

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)