Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket

  KPN biedt al enige tijd klanten die zowel vaste als mobiele diensten bij het telecombedrijf kopen extra voordelen en kortingen. Dit aanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2021
  comments 8
  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket
  Foto ProShots

  Wie bij hetzelfde bedrijf zowel vaste als mobiele diensten koopt, wordt een converged-klant genoemd. Aanbieders zoals VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile proberen Nederlanders te overwegen om bij hen zowel een vast als mobiel abonnement te kopen. Om dit voor klanten aantrekkelijk te maken, worden gratis diensten en kortingen aangeboden.

   

  Meer gratis bij KPN

  KPN breidt het aantal extraatjes uit voor Nederlanders die bij het telecombedrijf zowel vaste als mobiele diensten kopen. Naast onderling gratis bellen, het delen van data (MB’s) tussen meerdere abonnementen, tot €7,50 per maand korting op het mobiele abonnement en €2,50 per maand entertainmentkorting op een aanvullend abonnement zoals ESPN Compleet, Film1, Netflix of Spotify krijgen converged-klanten nu als extra gratis toegang tot het Pluspakket van Interactieve TV. Het Pluspakket biedt naast meer dan 25 extra lineaire zenders ook honderden films en afleveringen van series die via video on demand zonder extra kosten onbeperkt te bekijken zijn.

  KPNXS4Alltvtelevisieinternetvastmobielabonnementconverged

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)