Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket

  KPN biedt al enige tijd klanten die zowel vaste als mobiele diensten bij het telecombedrijf kopen extra voordelen en kortingen. Dit aanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  25 october 2021
  comments 8
  KPN geeft klanten gratis Interactieve TV Pluspakket
  Foto ProShots

  Wie bij hetzelfde bedrijf zowel vaste als mobiele diensten koopt, wordt een converged-klant genoemd. Aanbieders zoals VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile proberen Nederlanders te overwegen om bij hen zowel een vast als mobiel abonnement te kopen. Om dit voor klanten aantrekkelijk te maken, worden gratis diensten en kortingen aangeboden.

   

  Meer gratis bij KPN

  KPN breidt het aantal extraatjes uit voor Nederlanders die bij het telecombedrijf zowel vaste als mobiele diensten kopen. Naast onderling gratis bellen, het delen van data (MB’s) tussen meerdere abonnementen, tot €7,50 per maand korting op het mobiele abonnement en €2,50 per maand entertainmentkorting op een aanvullend abonnement zoals ESPN Compleet, Film1, Netflix of Spotify krijgen converged-klanten nu als extra gratis toegang tot het Pluspakket van Interactieve TV. Het Pluspakket biedt naast meer dan 25 extra lineaire zenders ook honderden films en afleveringen van series die via video on demand zonder extra kosten onbeperkt te bekijken zijn.

  KPNXS4Alltvtelevisieinternetvastmobielabonnementconverged

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Freeks wilde wereld

  Freeks wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Freek Vonk reist naar Nepal om de Bengaalse tijger in het echt te zien. Dit indrukwekkende dier is met uitsterven bedreigd.

  TV-TIP Christmas in Evergreen

  Christmas in Evergreen
  RTL 8 om 20:28 uur
  Allie is dierenarts in Evergreen. Ze ontmoet weduwnaar Ryan en zijn dochtertje Zoe, die vast zitten vanwege een sneeuwstorm.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)