Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: gratis Viaplay voor nieuwe klanten, korting voor bestaande klanten

  KPN heeft als eerste tv-provider de nieuwe proposities met de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  26 januari 2022
  comments 13
  KPN: gratis Viaplay voor nieuwe klanten, korting voor bestaande klanten

  KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt aan Totaal TV dat nieuwe klanten die bij KPN een abonnement voor de vaste dienst TV en Internet gaan kopen het gehele komende Formule 1 seizoen gratis naar onder meer de prestaties van de Nederlandse wereldkampioen Max Verstappen kunnen kijken. Bestaande klanten van KPN kunnen het Viaplay-abonnement met maximaal negen euro korting per maand kopen.

   

  Stapelen voor meer korting

  Gratis het hele Formule 1-seizoen kijken met Viaplay. Daarmee verwelkomt KPN vanaf vandaag nieuwe klanten die overstappen op KPN Internet en TV. Ook bestaande klanten zitten voor Formule 1 goed bij KPN. Vanaf maart kunnen KPN-klanten Viaplay heel makkelijk bestellen via de MijnKPN-app voor de introductieprijs van €9,99 per maand in plaats van €13,99 die betaald moet worden als het abonnement rechtstreeks bij Viaplay wordt gekocht. Klanten die Internet thuis, Mobiel en Viaplay combineren, krijgen ook nog eens vijf euro korting per maand. In dit geval bedraagt de extra korting negen euro en kost het Viaplay-abonnement uiteindelijk €4,99 per maand. Daarmee zet KPN alle lichten op groen voor het nieuwe Formule 1-seizoen. De actieprijs van €9,99 per maand bij KPN voor het Viaplay-abonnement geldt tot de zomerstop in het F1-seizoen. Na 2 augustus berekent KPN de normale Viaplay-abonnementsprijs aan klanten door.

   

  Veel belangstelling

  "Sinds de bekendmaking van het partnership met Viaplay is de belangstelling van zowel bestaande als nieuwe klanten erg groot", zegt Jochem de Jong, Director Partnerships KPN. "We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe F1-seizoen, met nog meer races, spanning en nu ook voordelig kijkplezier met Viaplay." Bestaande klanten kunnen Viaplay vanaf maart eenvoudig toevoegen aan hun Internet (en TV) abonnement in de MijnKPN app. Nieuwe klanten regelen vanaf vandaag hun overstap via kpn.com, de klantenservice of in de winkel zodat ze het hele Formule 1-seizoen gratis kunnen kijken met Viaplay. "Belangrijk is om dit tijdig te doen, want op 20 maart wordt de eerste race gereden. Snelle overstappers kijken zo echt het hele Formule 1-seizoen gratis met Viaplay", aldus De Jong.

   

  Samenwerking

  Eind vorig jaar kondigden Viaplay en KPN een meerjarige samenwerking aan, waardoor Viaplay beschikbaar wordt voor 3,6 miljoen huishoudens in Nederland. Viaplay biedt de Nederlandse kijkers een unieke combinatie van premium live sports, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Een breed scala aan devices en platforms zullen Viaplay in Nederland ondersteunen, waaronder smart TV's; iOS en Android smartphones en tablets; Chromecast en Apple TV; en PC en Mac. Meer over de samenwerking op kpn.com/viaplay

   

  Onderhandelingen

  In ieder geval heeft Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) met VodafoneZiggo (Ziggo) een soortgelijke samenwerking als met KPN beklonken. Met andere tv-providers zoals Delta Fiber en T-Mobile wordt nog over een mogelijke samenwerking onderhandeld.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  KPNInteractieve TVTVtelevisieinternetNordic Entertainment GroupNENTViaplayabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview