Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN: gratis Viaplay voor nieuwe klanten, korting voor bestaande klanten

  KPN heeft als eerste tv-provider de nieuwe proposities met de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  26 january 2022
  comments 13
  KPN: gratis Viaplay voor nieuwe klanten, korting voor bestaande klanten

  KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt aan Totaal TV dat nieuwe klanten die bij KPN een abonnement voor de vaste dienst TV en Internet gaan kopen het gehele komende Formule 1 seizoen gratis naar onder meer de prestaties van de Nederlandse wereldkampioen Max Verstappen kunnen kijken. Bestaande klanten van KPN kunnen het Viaplay-abonnement met maximaal negen euro korting per maand kopen.

   

  Stapelen voor meer korting

  Gratis het hele Formule 1-seizoen kijken met Viaplay. Daarmee verwelkomt KPN vanaf vandaag nieuwe klanten die overstappen op KPN Internet en TV. Ook bestaande klanten zitten voor Formule 1 goed bij KPN. Vanaf maart kunnen KPN-klanten Viaplay heel makkelijk bestellen via de MijnKPN-app voor de introductieprijs van €9,99 per maand in plaats van €13,99 die betaald moet worden als het abonnement rechtstreeks bij Viaplay wordt gekocht. Klanten die Internet thuis, Mobiel en Viaplay combineren, krijgen ook nog eens vijf euro korting per maand. In dit geval bedraagt de extra korting negen euro en kost het Viaplay-abonnement uiteindelijk €4,99 per maand. Daarmee zet KPN alle lichten op groen voor het nieuwe Formule 1-seizoen. De actieprijs van €9,99 per maand bij KPN voor het Viaplay-abonnement geldt tot de zomerstop in het F1-seizoen. Na 2 augustus berekent KPN de normale Viaplay-abonnementsprijs aan klanten door.

   

  Veel belangstelling

  "Sinds de bekendmaking van het partnership met Viaplay is de belangstelling van zowel bestaande als nieuwe klanten erg groot", zegt Jochem de Jong, Director Partnerships KPN. "We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe F1-seizoen, met nog meer races, spanning en nu ook voordelig kijkplezier met Viaplay." Bestaande klanten kunnen Viaplay vanaf maart eenvoudig toevoegen aan hun Internet (en TV) abonnement in de MijnKPN app. Nieuwe klanten regelen vanaf vandaag hun overstap via kpn.com, de klantenservice of in de winkel zodat ze het hele Formule 1-seizoen gratis kunnen kijken met Viaplay. "Belangrijk is om dit tijdig te doen, want op 20 maart wordt de eerste race gereden. Snelle overstappers kijken zo echt het hele Formule 1-seizoen gratis met Viaplay", aldus De Jong.

   

  Samenwerking

  Eind vorig jaar kondigden Viaplay en KPN een meerjarige samenwerking aan, waardoor Viaplay beschikbaar wordt voor 3,6 miljoen huishoudens in Nederland. Viaplay biedt de Nederlandse kijkers een unieke combinatie van premium live sports, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Een breed scala aan devices en platforms zullen Viaplay in Nederland ondersteunen, waaronder smart TV's; iOS en Android smartphones en tablets; Chromecast en Apple TV; en PC en Mac. Meer over de samenwerking op kpn.com/viaplay

   

  Onderhandelingen

  In ieder geval heeft Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) met VodafoneZiggo (Ziggo) een soortgelijke samenwerking als met KPN beklonken. Met andere tv-providers zoals Delta Fiber en T-Mobile wordt nog over een mogelijke samenwerking onderhandeld.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  KPNInteractieve TVTVtelevisieinternetNordic Entertainment GroupNENTViaplayabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)