Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN stunt met supersnel 4 Gb/s internet tijdelijk voor 30 euro

  KPN zet met een stuntaanbieding het nieuwe 4 Gb/s-abonnement in de markt. Samen met Delta is KPN koploper in het multigig-internetsegment.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2023
  comments 3
  KPN stunt met supersnel 4 Gb/s internet tijdelijk voor 30 euro
  Foto Getty Images

  Het KPN 4 Gb/s internetabonnement kost normaal gesproken €67,50 per maand. Bij de lancering biedt KPN dit abonnement tijdelijk de eerste zes maanden van het jaarcontract voor 30 euro per maand. De overige zes maanden geldt de reguliere prijs . Het voordeel bij deze aanbieding bedraagt in totaal 225 euro. KPN levert bij dit nieuwe abonnement de Box 14 internetmodem. Om deze hoge internetsnelheid daadwerkelijk op één computer te ervaren, moet het thuisnetwerk – onder meer de netwerkkaart in de computer, eventuele switches en alle bekabeling – geschikt zijn voor multigig-snelheden. Als dit niet het geval is, kan met een gigabit netwerk wel met vier computer gelijktijdig de maximale snelheid behaald worden. Het is overigens onduidelijk of deze actie ook geldt voor bestaande KPN-klanten die willen overstappen naar het nieuwe, supersnelle multigig-internetabonnement.

   

  Concurrentie

  Bij de concurrenten bieden alleen Delta en Ziggo (zakelijk abonnement) multigig aan. Delta levert zelfs een 5 Gb/s-abonnement, maar berekent hiervoor de premiumprijs van 125 euro per maand. Bij dit abonnement levert Delta naast de vaste internetlijn wel een mobiel abonnement met onbeperkt dataverbruik via het mobiele netwerk van Odido. Ziggo levert bij de zakelijke variant van het Elite-abonnement een downloadsnelheid van 1,2 Gb/s (1200 Mb/s). Bij het Elite abonnement voor consumenten blijft de downloadsnelheid bij 1 Gb/s steken.In tegenstelling tot KPN, Delta en alle andere providers die internet via glasvezel leveren biedt Ziggo geen symmetrische internetsnelheid. De uploadsnelheid is bij Ziggo slechts een tiende van de downloadsnelheid, respectievelijk 125 en 100 Mb/s.

  KPNinternetmultigigaanbiedingkortingwelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)