Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN tv en internet onder druk: vlakke omzet en winstdaling verwacht

  Kan KPN de goede financiële prestaties van 2022 in 2023 doorzetten? Het antwoord op deze vraag volgt later deze week als nieuwe kwartaalcijfers bekend zijn.
  Jarco Kriek
  24 april 2023
  comments 0
  KPN tv en internet onder druk: vlakke omzet en winstdaling verwacht
  Foto Getty Images

  De financiële afdeling van ABN AMRO neemt alvast een klein voorschot op het verwachte financiële resultaat. Zo wordt een winstdaling van acht procent verwacht. De omzetgroei vlakt af maar stijgt desondanks licht met een procent. KPN maakt woensdagochtend voor het begin van de beurs de financiële cijfers over het eerste kwartaal openbaar.

   

  Klantverlies

  Of de prognose betekent dat KPN minder klanten heeft met de vaste diensten tv, internet en telefonie moet overigens nog blijken. KPN wordt met de snellere uitrol van glasvezel een groeiende concurrent voor marktleider Ziggo. Ook bij Ziggo staat het klantenbestand onder druk. Het voordeel voor KPN is dat bij een eventueel klantverlies een groot deel van de weglopende klanten gebruik blijven maken van de netwerken van het telecombedrijf. Vooral KPN glasvezel wordt door meerdere providers gebruikt voor het leveren van vaste diensten bij consumenten en bedrijven.

  KPNtvtelevisieinternetkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)