Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert TV+ aanzienlijk: niet alleen betere beeldkwaliteit

  KPN gaat de KPN TV+ decoder de komende dagen op meerdere punten verbeteren met twee afzonderlijke updates. De updates worden gefaseerd uitgevoerd.
  Jarco Kriek
  1 april 2023
  comments 4
  KPN verbetert TV+ aanzienlijk: niet alleen betere beeldkwaliteit
  Foto Getty Images

  Wellicht de belangrijkste verbetering is het leveren van de tien belangrijkste zenders met meer bandbreedte, en dus ook een beter beeld. Maar er zijn nog veel meer verbeteringen voor de KPN TV+ decoder in aantocht. Zowel de firmware voor de decoder als de software van de KPN TV App worden opgewaardeerd naar respectievelijk de versies 0.17.2 en 1.97.1.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe verbeteringen worden als eerste op maandag 3 april geleverd aan de eerste groep gebruikers van de KPN TV+ decoder. Als dit proces goed verloopt, dan worden de verbeteringen uiterlijk woensdag 5 april ook bij alle andere gebruikers geïmplementeerd. Wie op 5 april de nieuwe firmware nog niet in de KPN TV+ decoder heeft ontvangen, kan dit handmatig doen via de menu-onderdelen Menu > Instellingen (tandwiel) > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Vermindering audio dips na zappen
  • Geluidvertraging instelling nu 20ms mogelijk
  • Verbetering wanneer Passthrough audio mode is geselecteerd
  • Bugfix geen geluid op Samsung UE55NU7021 televisie
  • Bugfix audio/video uit sync na aanzetten op Sony XR-55X94K
  • Streaming Only: Sport menu-optie is nu zichtbaar, met daarin sport van Viaplay en de mogelijkheid om een wedstrijd te kopen van ESPN of Ziggo Sport
  • Films en Series: In de detailpagina staan nu films en series die gerelateerd zijn aan de geselecteerde film of serie; zodat klanten makkelijk een volgende film of serie kunnen kiezen in hetzelfde genre
  • Voucher codes: aantal verbeteringen in het gebruik hiervan
  • Pin invoer: voorkomen dat de getallen die ingevoerd worden heel even zichtbaar zijn op het scherm
  • Erotiek: een gehuurde erotische film wordt nu verborgen als het erotiek filter aan staat
  • Lokale Radio kanalen: aantal kanalen waren nog niet aan te kiezen, dit is nu gecorrigeerd
  • Diverse verbeteringen in stabiliteit
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-updatebendbreedtebeeldkwaliteitHD GlasHD Glas op 1

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)