Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert TV+ aanzienlijk: niet alleen betere beeldkwaliteit

  KPN gaat de KPN TV+ decoder de komende dagen op meerdere punten verbeteren met twee afzonderlijke updates. De updates worden gefaseerd uitgevoerd.
  Jarco Kriek
  1 april 2023
  comments 4
  KPN verbetert TV+ aanzienlijk: niet alleen betere beeldkwaliteit
  Foto Getty Images

  Wellicht de belangrijkste verbetering is het leveren van de tien belangrijkste zenders met meer bandbreedte, en dus ook een beter beeld. Maar er zijn nog veel meer verbeteringen voor de KPN TV+ decoder in aantocht. Zowel de firmware voor de decoder als de software van de KPN TV App worden opgewaardeerd naar respectievelijk de versies 0.17.2 en 1.97.1.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe verbeteringen worden als eerste op maandag 3 april geleverd aan de eerste groep gebruikers van de KPN TV+ decoder. Als dit proces goed verloopt, dan worden de verbeteringen uiterlijk woensdag 5 april ook bij alle andere gebruikers geïmplementeerd. Wie op 5 april de nieuwe firmware nog niet in de KPN TV+ decoder heeft ontvangen, kan dit handmatig doen via de menu-onderdelen Menu > Instellingen (tandwiel) > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Vermindering audio dips na zappen
  • Geluidvertraging instelling nu 20ms mogelijk
  • Verbetering wanneer Passthrough audio mode is geselecteerd
  • Bugfix geen geluid op Samsung UE55NU7021 televisie
  • Bugfix audio/video uit sync na aanzetten op Sony XR-55X94K
  • Streaming Only: Sport menu-optie is nu zichtbaar, met daarin sport van Viaplay en de mogelijkheid om een wedstrijd te kopen van ESPN of Ziggo Sport
  • Films en Series: In de detailpagina staan nu films en series die gerelateerd zijn aan de geselecteerde film of serie; zodat klanten makkelijk een volgende film of serie kunnen kiezen in hetzelfde genre
  • Voucher codes: aantal verbeteringen in het gebruik hiervan
  • Pin invoer: voorkomen dat de getallen die ingevoerd worden heel even zichtbaar zijn op het scherm
  • Erotiek: een gehuurde erotische film wordt nu verborgen als het erotiek filter aan staat
  • Lokale Radio kanalen: aantal kanalen waren nog niet aan te kiezen, dit is nu gecorrigeerd
  • Diverse verbeteringen in stabiliteit
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-updatebendbreedtebeeldkwaliteitHD GlasHD Glas op 1

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview